Media

House of Fame τελικός: Φοίβος - «Με αυτά που έβλεπα, ήθελα να κλείσω την τηλεόραση»

Gossip-tv Team

House of Fame τελικός: Δεν κρατήθηκε ο Φοίβος ούτε την βραδιά του μεγάλου τελικού - Παίκτης που ενόχλησε με τη συμπεριφορά του, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε...

Βραδιά τελικού για το House of Fame. Οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού, η οποία και θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που παρά τις αρνητικές κριτικές, κατάφερε να φτάσει στον τελικό τραγούδησε το "Μη Χανόμαστε" αρκετά καλύτερα απ' ότι είχε ερμηνεύσει το ίδιο τραγούδι στα πρώτα Live Show.

Αμέσως μετά ακολούθησαν τα σχόλια των κριτών με τον Φοίβο να σχολιάζει τις αντιδράσεις του Στέφανου στα καθημερινά επεισόδια μετά την δύσκολη εβδομάδα που είχε πριν τον τελικό.

«Από την πρώτη σου εμφάνιση μέχρι και σήμερα έχεις δείξει βελτίωση. Η πρώτη σου εμφάνιση ήταν καταστροφή, ούτε τα λόγια σου δεν θυμώσουν. Άλλα παιδιά τα οποία μπήκαν έχοντας δουλέψει έξω, είχαν μικρότερη εξέλιξη γιατί ήταν ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Και εύχομαι και στο επόμενο τραγούδι να σκίσεις γιατί μας τρέλανες στη μίρλα στα καθημερινά επεισόδια. Με αυτά που έβλεπα μια εβδομάδα, ήθελα απλά να κλείσω την τηλεόραση. Δεν άντεχα τέτοια γκρίνια...» είπε ο Φοίβος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved