Media

Άγριες Μέλισσες: Το αποκαλυπτικό backstage βίντεο της Βιολέτας! Καπνοί, αίματα και... μία νεκροφόρα

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς θα δούμε τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ενισχύοντας την ανάγκη μας να ανυπομονούμε για τα νέα επεισόδια της επόμενης σεζόν. 

Σύντομα η αγαπημένη σειρά ρίχνει την αυλαία της δεύτερης σεζόν προβολής του και οι σεναριογράφοι έχουν βάλει τα δυνατά τους ώστε να μας κάνουν να αγωνιούμε για τη στιγμή που θα ακούσουμε πως οι ήρωες των Μελισσών επιστρέφουν στις οθόνες μας.

Η Βιολέτα, κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά ανέβασε ένα βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων των τελευταίων επεισοδίων και η αλήθεια είναι πως μας έδωσε μία μικρή γεύση του τι θα δούμε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε φέτος.

Η ηθοποιός λοιπόν, κρατώντας το κινητό της και καταγράφοντας με την κάμερά του τα όσα συμβαίνουν στο πλατό, μας δείχνει σχεδόν όλο το καστ συγκεντρωμένο έξω από το καφενείο του Διαφανίου το οποίο είναι πνιγμένο από τους καπνούς.

Στο πλάνο μπαίνει ξαφνικά ο Λάμπρος ο οποίος καπνίζει τσιγάρο και... συνεισφέρει στον καπνό που έχει πνίξει το Διαφάνι.

Σε ένα άλλο πλάνο βλέπουμε ξαφνικά μία νεκροφόρα όμως ένα άλλο πλάνο είναι αυτό που κάνει τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν. Πρόκειται για τον Μιλτιάδη τον οποίο θα δείτε στο βίντεο παραπάνω να φοράει ένα πουκάμισο μέσα στα αίματα, την ώρα που παίρνει ο ίδιος καταγράφει επίσης με βίντεο τα backstage.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα όσα αποκαλυπτικά κατέγραψε η τηλεοπτική Βιολέτα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved