8 λέξεις: Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός της σειράς παραλίγο να μπει στο Survivor
Media

8 λέξεις: Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός της σειράς παραλίγο να μπει στο Survivor

Survivor: Γιατί απέρριψε την πρόταση του ριάλιτι επιβίωσης; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 λέξεις, αλλά και τα νέα δεδομένα στη ζωή του, μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, λίγο έλειψε να τον δούμε στο φετινό Survivor, μιας και η παραγωγή είχε κάνει στον ίδιο μια πρώτη προσέγγιση...

Θα μας μιλήσεις για τον Παύλο;

Είναι ένας δραστήριος νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ. Έχει φιλοδοξίες και αγάπη για τη δουλειά. Λατρεύει το ρεπορτάζ. Είναι μάχιμος δημοσιογράφος.
Αρχικά αρέσει στην Ηλιάνα και αναπτύσσεται μια ερωτική σχέση ανάμεσά τους.
Βέβαια. Αγαπά το ωραίο φύλο και τις γοητευτικές γυναίκες. Στην αρχή προσεγγίζει την Ελισάβετ, η οποία είναι συναισθηματικά μπλεγμένη. Ερχόμενος από το εξωτερικό, θέλει να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Με την Ηλιάνα βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Εκείνη γοητεύεται. Είναι μια δραστήρια και ισχυρή γυναίκα. Ουσιαστικά επιλέγει τους άντρες που βρίσκονται στη ζωή της. Στον Παύλο αρέσει το φλερτ της Ηλιάνας. Τώρα, το αν τον γοητεύει η δυναμική της ή ο χαρακτήρας και η ομορφιά της θα αποκαλυφθεί σύντομα. Και όντως, μετά το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, η Ηλιάνα εκφράζεται με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον Παύλο.

Τι θα συμβεί μεταξύ τους; Τι μαθαίνει και αντιστρέφεται το κλίμα που υπήρχε ανάμεσά τους;

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία από το παρελθόν του Παύλου τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την ίδια και γι’ αυτό οδηγείται σε αυτή την κατάσταση. Ο Παύλος λίγες φορές στη ζωή του είχε ειλικρινή, αυθεντικά συναισθήματα για μια γυναίκα. Ωστόσο, δεν θέλει να την εκμεταλλευθεί, όπως αποκαλύφθηκε ότι έκανε με άλλες γυναίκες. Εκείνη όμως δεν μπορεί να τον πιστέψει. Λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του, φοβάται ότι την έχει προσεγγίσει για τους ίδιους λόγους.

Θα εξομαλυνθεί η σχέση τους ή θα φτάσουν στα άκρα μεταξύ τους;

Αυτός επιθυμεί να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις τους. Από εκείνην εξαρτάται πλέον το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους.

Θα εκδικηθεί η Ηλιάνα τον Παύλο;

Η Ηλιάνα είναι έξω φρενών μαζί του, θέλει να τον εκδικηθεί. Δεν θα έχει αίσιο τέλος η σχέση τους.

Τι έχεις ξεχωρίσει στις «8 λέξεις»;

Ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου είναι εξαίρετοι άνθρωποι, άψογοι χαρακτήρες. Δεν είναι τυχαίο το ότι τους αγαπούν όλοι οι συντελεστές της σειράς – από τον πιο απλό βοηθό παραγωγής, ως τους πρωταγωνιστές. Στέκονται δίπλα στους συνεργάτες τους με αγάπη. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ στην Κύπρο, οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι εφάμιλλες με τις ελληνικές. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Υπάρχουν πολύ υψηλά επαγγελματικά στάνταρτ για όσους απασχολούμαστε εκεί. Γίνεται σωστά, ευχάριστα, χωρίς καθυστερήσεις η δουλειά. Όλα τρέχουν στην ώρα τους. Επικρατεί ένα πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα.

Σου έγινε πρόταση να συμμετάσχεις στο «Survivor» την οποία δεν αποδέχτηκες. Για ποιο λόγο;

Έγινε μια πρώτη επαφή για το «Survivor». Δεν μπορώ να πω ότι φτάσαμε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και το απέρριψα. Αρχικά γιατί δεν είχα ολοκληρώσει τα γυρίσματά μου στις «8 λέξεις». Εκκρεμούσε δηλαδή μια επαγγελματική υποχρέωση. Θα ήταν ανέντιμο από μεριάς μου να τη διακόψω για να συμμετάσχω σε κάτι άλλο. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που παρουσιάζεται το παιχνίδι. Όλα απαιτούν μια ώριμη σκέψη προτού μπουν σε εφαρμογή. Δεν απορρίπτω τη συμμετοχή μου σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Δεν μπορώ όμως και να πάρω μια απόφαση μέσα σε πέντε ημέρες. Με αγχώνει αυτή η πίεση και με μπλοκάρει. Έχω οικογένεια, δεν είμαι μόνος μου στη ζωή μου.

Με τη σύζυγό σου Βασιλική αποφασίσατε να μετακομίσετε στο Αίγιο. Πώς είναι η ζωή σας εκεί;

Έχουμε και οι δύο μεγαλώσει στην περιφέρεια οπότε δεν ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για εμάς. Οι αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια είναι πολύ όμορφες και θέλαμε και τα δικά μας παιδιά να έχουν τα ίδια ανέμελα βιώματα. Δεν το προγραμματίζαμε να συμβεί. Από μόνο του ήρθε. Τα γεγονότα το έφεραν έτσι. Λόγω των συνεχών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, έπρεπε να λείπω πολύ καιρό από την Αθήνα. Τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και η Βασιλική δεν είχε καμία βοήθεια. Ήταν μόνη της. Είναι πολύ διαφορετικό να έχουμε δίπλα μας τους γονείς μας. Εξάλλου η απόσταση Αιγίου-Αθήνας δεν είναι τεράστια, εύκολα πηγαινοέρχομαι. Επιπλέον συνειδητοποιήσαμε ότι εκεί τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν μια πιο ήρεμη ζωή.

Άρα μοιράζεσαι το χρόνο σου μεταξύ Αιγίου και Αθήνας.

Λόγω δουλειάς, απαιτείται κάποιες ημέρες να βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν είναι και το δυσκολότερο πράγμα που έχει να κάνει ένας άνθρωπος για την οικογένειά του.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved