Αυτή είναι η νέα σειρά - στοίχημα του Open! Πρωταγωνιστές - έκπλήξη
Media

Αυτή είναι η νέα σειρά - στοίχημα του Open! Πρωταγωνιστές - έκπλήξη

Open: Λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν, στον σταθμό προετοιμάζουν ήδη το νέο πρόγραμμα το οποίο θα βγει στον αέρα αμέσως μετά το φινάλε του καλοκαιριού

Έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο «Κόκκινο ποτάμι», το ΟΡΕΝ μπαίνει ξανά στο μαγικό κόσμο της μυθοπλασίας, διασκευάζοντας το πιο επιτυχημένο ισραηλινό οικογενειακό sitcom. Πρόκειται για τη σειρά "Life isn't everything" που για εννιά σεζόν παρουσιαζόταν από την ισραηλινή τηλεόραση σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

life.jpg

Ο Παύλος και η Δάφνη κεντρικοί ήρωες της ιστορίας, είναι ένα ξεχωριστό και εκρηκτικό ζευγάρι που και οι δυο τους κάνουν ό,τι μπορούν -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- για να βρουν το δρόμο τους και να γίνουν «σωστοί» ενήλικες. Γύρω τους βρίσκονται οι οικογένειες τους, οι φίλοι τους, τα αφεντικά τους, που, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τρομερά μπερδέματα.

Τη σειρά, που πρόκειται να βγει στον αέρα του ΟΡΕΝ στις αρχές της επόμενης σεζόν, διασκευάζουν ο Αντώνης Ανδρής με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και μια ευρύτερη συγγραφική ομάδα, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Λάφη. Στο πολύ αναμενόμενο σίριαλ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μια σειρά αγαπημένων ηθοποιών. Ανάμεσα τους οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη , Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, αλλά και η Αννα Αδριανού σε ένα ρόλο έκπληξη.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved