Άγριες Μέλισσες:H πιο συγκλονιστική σκηνή: Ο Μιλτιάδης θα ξεψυχήσει στο δέντρο που πέθανε ο γιος του
Media

Άγριες Μέλισσες:H πιο συγκλονιστική σκηνή: Ο Μιλτιάδης θα ξεψυχήσει στο δέντρο που πέθανε ο γιος του

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το τέλος του Μιλτιάδη θα καθηλώσει τους τηλεθεατές λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά για τη δεύτερη σεζόν!

Η εκπομπή, Ευτυχείτε ανέφερε πως ο Μιλτιάδης θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο δέντρο, εκεί που πέθανε και ο γιος του, ο Γιάννος!

«Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές – τη Δρόσω, τη Λενιώ και την Ασημίνα - που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Έχω συγκινηθεί… Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος!

Στο σημερινό επεισόδιο: Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Ενώ την Πέμπτη, στο φινάλε της σειράς, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved