Άγριες Μέλλισες: «Όλοι στο Διαφάνι ένιωσαν ικανοποίηση για την τιμωρία του Βόσκαρη»
Media

Άγριες Μέλλισες: «Όλοι στο Διαφάνι ένιωσαν ικανοποίηση για την τιμωρία του Βόσκαρη»

Άγριες Μέλλισες: Πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1 μιλά για το τέλος του Βόσκαρη αλλά και τα νέα επεισόδια της επόμενης σεζόν 

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν να απασχολούν το κοινό και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως έγινε γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πριν, οι σεναριογράφοι με τους ιθύνοντες του σταθμού συμφώνησαν ώστε οι εξελίξεις στο Διαφάνι να συνεχιστούν. Ο Χρήστος Πλαϊνης, ο τηλεοπτικός "Τόλιας" παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά...

Τι συναισθήματα σου αφήνει η ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν της σειράς;

Το τέλος της δεύτερης χρονιάς μάς έχει βρει όλους πάρα πολύ κουρασμένους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος με πολύ απαιτητικούς ρυθμούς και γυρίσματα. Το ότι η σειρά οδεύει ολοταχώς και για τρίτο κύκλο και έπειτα από ένα μήνα θα ξαναμπούμε στο στούντιο με γεμίζει προσμονή, χαρά και ευτυχία, γιατί για μία ακόμη σεζόν θα κάνουμε κάτι που μας αρέσει και έχουμε αγαπήσει πολύ.

Πόσο έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας του Τόλια σε σχέση με τον ήρωα που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια του σίριαλ;

Ο Τόλιας έχει εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα. Έχουμε δει τις ευαίσθητες, αλλά και δυναμικές πλευρές του. Όσον αφορά την τρίτη χρονιά, δεν έχω μιλήσει με τους σεναριογράφους για να ξέρω τι με περιμένει. Όλα αυτά θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στάθηκε πάρα πολύ στην κόρη του, τη Σοφούλα. Υπήρξε ουσιαστικά δίπλα της προσπαθώντας να τη βοηθήσει.

Έκανε αυτό που κάθε πατέρας θα όφειλε να κάνει αν βρίσκονταν αν το παιδί του βρισκόταν σε μια παρόμοια κατάσταση. Αντιλήφθηκε αμέσως τους κινδύνους και προσπάθησε με όποιο τρόπο μπορούσε να βοηθήσει την κόρη του, άλλοτε υιοθετώντας ένα πιο αυστηρό πρόσωπο και άλλοτε, όταν έβλεπε ότι αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, μαλακώνοντας τη στάση του.

Θα παντρευτούν ο Άγγελος με τη Σοφούλα;

Αυτό θα μου επιτρέψεις να μην το αποκαλύψω ακόμη.

Η αυτοκτονία του Βόσκαρη είναι μία δικαίωση για τους ανθρώπους του χωριού;

Η λέξη δικαίωση μου ακούγεται λίγο βαριά. Θα έλεγα απλά πώς όλοι στο Διαφάνι ένιωσαν ικανοποίηση για την τιμωρία του Βόσκαρη.

Ο επόμενος κύκλος της σειράς διαδραματίζεται στην ταραγμένη περίοδο της επταετίας. Θεωρείς ότι θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικό αυτό για τις Άγριες Μέλισσες;

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έχουν επί δύο χρόνια αποδεικνύουν καθημερινά το ταλέντο και τις ικανότητές τους. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και την επόμενη σεζόν θα έχουμε ένα σενάριο πολύ δυνατό, με ανατροπές.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved