Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του Μιλτιάδη έπαιξε στη σειρά και δεν το πήρε είδηση κανείς! Είναι ολόιδιοι
Media

Άγριες Μέλισσες: Η κόρη του Μιλτιάδη έπαιξε στη σειρά και δεν το πήρε είδηση κανείς! Είναι ολόιδιοι

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη αποκάλυψη μετά το φινάλε της σειράς. Η κόρη του τηλεοπτικού Μιλτιάδη έπαιξε στη σειρά και μάλιστα σε μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές.

Η πανέμορφη μικρούλα, που είναι ολόιδια ο μπαμπάς της, η Ειρήνη ήταν το κορίτσι που συνάντησε τον Αλέξη Γραμματικό λίγες ώρες πριν εκείνος βρεθεί νεκρός. Είναι η σκηνή που του έδωσε το τριαντάφυλλο και εκείνος το έβαλε στο πέτο, μια σκηνή συμβολική.

Η αποκάλυψη ότι η μικρή κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες, έγινε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Δευτέρας (7-06). Καλεσμένος μάλιστα στην εκπομπή ήταν ο τηλεοπτικός γιος του Μιλτιάδη, Ιωάννης Αθανασόπουλος ο οποίος αποκάλυψε πως η κόρη του είχε παρακολουθήσει πολλά από τα γυρίσματα.

«Η Ειρήνη είχε έρθει σε πολλά γυρίσματα της σειράς. Είναι πάρα πολύ καλή και ο γιος του Γιώργου είναι εξαιρετικό παιδί και του μοιάζει και πάρα πολύ». Όσο για το αν θα δούμε και τον γιο του τις Άγριες Μέλισσες; «Δεν ξέρω» ήταν η απάντηση του «Γιάννου».

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του; Ο Γιώργος Γάλλος, ο Μιλτιάδης Σεβαστός από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 ετοιμάζει την μεταγραφή του στο νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής με μεγάλες θεατρικές περγαμηνές επέλεξε τελικό τον δεύτερο δημιουργό για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Σέρρες», η οποία θα γυριστά εξ ολοκλήρου στη βόρεια Ελλάδα και την οποία θα δούμε από τον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, όπως ακούγεται, και πάλι θα υποδυθεί τον μπαμπά.

Να σημειωθεί στη νέα σειρά, η οποία θα είναι ένας ύμνος για την πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη, θα παίξουν και οι Πάνος Νάτσης θα ενσαρκώσει τον γιο του Γιώργου Γάλλου, Λένα Δροσάκη και Μαριλού Κατσαφάδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved