O κύβος ερρίφθη! Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιαστής του Big Brother – Όλα όσα αποκάλυψε
Media

O κύβος ερρίφθη! Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιαστής του Big Brother – Όλα όσα αποκάλυψε

Οι φήμες ότι ο Γιώργος Τσαλίκης είχε δεχτεί πρόταση να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου Big Brother, είχαν κυκλοφορήσει από αρχές Απριλίου.

Σχεδόν δυο μήνες μετά η είδηση επιβεβαιώνεται και μάλιστα από τον ίδιο. Το πρωί της Δευτέρας (7-06) η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από την Αυστραλία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας για όλα όσα έχουν ακουστεί, αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ πολύ πριν φύγω, εδώ και δυο μήνες. Θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Είναι ένα ισχυρό συμβόλαιο, ένα συν ένα χρόνο, όπως πρέπει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν το είπα δύσκολα το «ναι», σχετικά εύκολα, γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι και μου αρέσει και πάρα πολύ το project. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις, δεν μιλάω κιόλας πολύ». Όσο για το αν φοβάται την σύγκριση με τον Χάρη Βαρθακούρη που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο, είπε: «Παιδιά ο Χάρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης κι έκανε τη δουλειά του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Όχι, δεν με φοβίζει. Νιώθω ασφάλεια και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για τον ρόλο που θα έχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του στο ριάλιτι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, το ζευγάρι θα είναι στο πάνελ του ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved