8 λέξεις - Ευτυχία Μελή: «Η ηρωίδα μου έχει ένα αίσιο τέλος»
Media

8 λέξεις - Ευτυχία Μελή: «Η ηρωίδα μου έχει ένα αίσιο τέλος»

Η Ευτυχία Μελή αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Κατερίνας Μαρόγλου στην σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για όσα κρατά από τον χαρακτήρα της ηρωίδας της, για το αν στεναχωριέται που κλείνει ο κύκλος της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου.

Τι κρατάς από το χαρακτήρα της Κατερίνας;

Το ότι πέρα από όλα τα προβλήματα, τους εγωισμούς και τα κόμπλεξ, είναι πολύ σημαντικό το να είσαι καλός άνθρωπος και ένας χαρακτήρας με γερές βάσεις. Η αληθινή αγάπη τα κερδίζει όλα στο φινάλε. Η ηρωίδα, εξαιτίας της καλής και αγνής καρδιάς της, έχει ένα αίσιο τέλος.

Στεναχωριέσαι που κλείνει τον κύκλο της η σειρά;

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ολοκληρώνεται η σειρά. Επί ένα μήνα έκλαιγα! Έχασα τον ύπνο μου. Ήταν ένα σίριαλ που άγγιξε πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος ταυτίστηκε με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών. Πρώτη φορά ζω αυτό που συμβαίνει στα social media, όπου αποτυπώνεται η τεράστια συμμετοχή του κοινού. Δεν το περίμενα. Δεν φανταζόμουν ότι ήταν δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο. Ασχολούνται με τους χαρακτήρες, την πορεία τους, τη συμπεριφορά τους! Ήταν μια υπέροχη συγκυρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με τόσο καλούς ανθρώπους. Δεν ξέρω αν θα έχω ξανά αυτή την τύχη. Πρώτη φορά είμαι σε μια δουλειά όπου δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, ούτε μία στιγμή. Ήταν σαν παραμύθι.

Τι κρατάς από τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου;

Ο Κούλλης ήταν για εμένα δάσκαλος, ένας εξαιρετικός συνάδελφος, γεμάτος θετική ενέργεια, με χαμόγελο. Ποτέ δεν μετέδωσε τα νεύρα ή τους προβληματισμούς του στη δουλειά. Είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που μετέφερε την καλή του ενέργεια σε όλους μας. Περνούσαμε πολύ όμορφα. Δεν νιώθαμε ότι δουλεύαμε, ζήσαμε υπέροχες ημέρες ως ομάδα. Ο Κούλλης αντιμετωπίζει τους πάντες με απίστευτο σεβασμό. Δεν ξεχωρίζει τον εαυτό του από τους άλλους. Ο Ανδρέας, πάλι, δουλεύει σκληρά, αλλά δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο και την ηρεμία του. Χωρίς αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους δεν θα είχα ζήσει αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Τους οφείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς. Ήμουν πολύ τυχερή που αποτέλεσα μέρος μιας τόσο υποστηρικτικής ομάδας.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Θέλω να ξεκουραστώ για λίγο καιρό. Πηγαίνοντας στην Κύπρο για δύο χρόνια, παράτησα ολοκληρωτικά το σπίτι μου στην Αμερική. Θα επιστρέψω για ένα διάστημα να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται όλα. Κρατώ πάντοτε ανοιχτή την πόρτα της Αμερικής. Δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ ότι λάτρεψα τις «8 λέξεις». Μου άρεσε το ότι συμμετείχα σε μια ελληνική σειρά και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να το επαναλάβω, να ζήσω ξανά αυτή την εμπειρία.

Πηγή 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved