Αγγελική: Αθηνά και Δημήτρης: Ένα βήμα πριν από την τιμωρία
Media

Αγγελική: Αθηνά και Δημήτρης: Ένα βήμα πριν από την τιμωρία

Αγγελική: Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, μάλιστα, μία ανακάλυψη προκαλεί πανικό στην Αθηνά και στον Δημήτρη.

H Αθηνά, όσο και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τους γιους της προκειμένου να μην μπουν φυλακή για ης πράξεις τους, καθημερινά αγωνιά, καθώς γνωρίζει πως η Αγγελική δεν θα σταματήσει μέχρι να τους εκδικηθεί. Η Αγγελική είναι πια σχεδόν σίγουρη πως οι Αργυροί ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει κανένα στοιχείο για να τους ενοχοποιήσει.

Όσο και να πιέζει την Αθηνά να το παραδεχτεί, εκείνη επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του. Ωστόσο, όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Αποστόλης, ο οποίος είναι πια σύμμαχος της Ανγελικής και θέλει να τιμωρηθεί ο Δημήτρης για όσα έχει κάνει, ακούει κρυφά μία συζήτηση του τελευταίου. Συγκεκριμένα, ακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της. Αυτό, όμως, που μαθαίνει στη συνέχεια είναι και το στοιχείο που θα προκαλέσει τρόμο στην Αθηνά. Ο Δημήτρης παραδέχεται πως σκότωσε και έθαψε τον άντρο στην άλλη άκρη του κτήματος με την ελπίδα να μην τον βρει ποτέ κανείς και να θεωρήσουν πως αυτοκτόνησε. Ο Αποστόλης είναι σοκαρισμένος και αποφασισμένος, όμως να μιλήσει στην Αγγελική.

Έντρομος πηγαίνει να τη συναντήσει και της αποκαλύπτει όσα άκουσε. Εκείνη λυγίζει, επιβεβαιώνοντας πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε και πέθανε από τα χέρια του Δημήτρη. Ακόμη, η Αγγελική, εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα, αποφασίζει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να τον βρει, προκειμένου να τον δικαιώσει. Αυτή η σκληρή αλήθεια, όμως, γίνεται αφορμή να την πλημμυρίσουν αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που ήταν ζωντανός και μίλησε μαζί του, και το μίσος της για τους Αργυρούς δυναμώνει.

Το βράδυ πριν από τον γάμο του Δημήτρη και της Κατερίνας, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον γιο της να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα και να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τη γυναίκα του. Ωστόσο, μία της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη. Εν τω μεταξύ, η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως εκείνη έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος. Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη.

Την ημέρα του γάμου του Δημήτρη και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ζευγάρι, το σχέδιο της Αγγελικής μπαίνει σε εφαρμογή. Λίγη ώρα αργότερα, οι εργάτες που δουλεύουν στο κτήμα, καθοδηγούμενοι από τον Μιχάλη, βρίσκουν κάτι που θα κάνει το αίμα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δημήτρη να παγώσει. Πρόκειται για οστά ανθρώπου και η κοπέλα πλέον είναι πολύ κοντά να βρει ακόμη περισσότερα στοιχεία και να ενοχοποιήσει τους Αργυρούς, Αντίθετα, η Αθηνά και ο Δημήτρης τρέμουν στη σκέψη πως το θανάσιμο μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί καθώς αν γίνει αυτό η τιμωρία τους είναι πια πολύ κοντά και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved