Ελίφ: Η μεγάλη στιγμή έφτασε - Η Ελίφ συναντάει την Μελέκ
Media

Ελίφ: Η μεγάλη στιγμή έφτασε - Η Ελίφ συναντάει την Μελέκ

Ελίφ: Όλα όσα θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του STAR.

O Ταρίκ με την πυρκαγιά που έβαλε στις αποθήκες της εταιρείας προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη της Ελίφ, καθώς ήταν σίγουρος ηώς αν κυκλοφορούσαν οι αφίσες στην πόλη κάποιος θα αναγνώριζε το κοριτσάκι. Ωστόσο, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελέκ και στην Ελίφ και στα επόμενα επεισόδια μάνα και κόρη θα συναντηθούν ξανά εξαιτίας της Βιλντάν.

Όλα αρχίζουν όταν η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν λέγοντας της πως η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να δουλέψει ακόμη. Η Βιλντάν παραπονιέται πως κάνει πια τα πάντα μόνη της στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι σύμφωνη πως μια νέα βοηθός είναι πια απαραίτητη στο σπίτι. Η ίδια ζητάει από τη Βιλντάν να καλέσει τη Σερσέ, χωρίς καμία από τις δύο να ξέρει πως το πραγματικό της όνομα είναι Μελέκ, ξανά στην έπαυλη καθώς σκέφτεται πως μπορεί να μείνει μαζί τους στο σπίτι και να αντικαταστήσει τη Γιλντίζ.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ νιώθει άσχημα αναλογιζόμενη πως δεν μπορεί να ζει εις βάρος της Ζουλιντέ για την υπόλοιπη ζωή της. Η τελευταία, όμως, θέλει να την προστατέψει γιατί πιστεύει πως το να δουλέψει είναι επικίνδυνο για εκείνη. Η Ζουλιντέ υποχωρεί, αλλά υπό έναν όρο, να δουλέψει κάπου που θα είναι ασφαλής. Εν τω μεταξύ, ο Μουσταφά πηγαίνει στην έπαυλη και ενημερώνει τη Ματσιντέ πως παρακολουθώντας τον Ταρίκ ανακάλυψε κάτι ενδιαφέρον. Ο άντρας αναζητάει και εκείνος τη Μελέκ. Η Ματσιντέ σκέφτεται πως αυτά είναι καλά νέα γιατί σημαίνει πως ούτε ο Ταρίκ ξέρει πού βρίσκεται η Μελέκ. Τη συζήτηση τους διακόπτει η Βιλντάν, η οποία λέει στη γυναίκα πως επικοινώνησε με τη Σερσέ και εκείνη δέχτηκε τη θέση εργασίας.

Πράγματι, το επόμενο πρωί, η Βιλντάν υποδέχεται τη Σερσέ και είναι χαρούμενη επειδή πλέον θα έχει βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού. Λίγη ώρα αργότερα, η Μελέκ σερβίρει στη Ματσιντέ τον καφέ της. Εκείνη τη ρωτάει πώς είναι η πρώτη της μέρα στη δουλειά και μετά η Μελέκ φεύγει πριν τη δει ο Μουσταφά, που έρχεται εκείνη την ώρα. Η ηλικιωμένη ζητάει από τον άντρα να νοικιάσει ένα σπίτι εκεί που έμενε η Μελέκ λέγοντάς του πως έχει ένα σχέδιο προκειμένου να την εντοπίσουν. Ώρες μετά, η Μελέκ τελειώνει τη δουλειά της και φεύγει από την έπαυλη.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή η Ελίφ είναι στον κήπο και τη βλέπει. Η μικρή δεν μπορεί να πιστέψει ηώς πρόκειται για τη μητέρα της και θέλει να τρέξει προς το μέρος της. Όμως τότε τη βλέπει η Βιλντάν και την αρπάζει από το χέρι. Η Ελίφ φωνάζει τη μητέρα της, αλλά η γυναίκα την εμποδίζει και της λέει πως πρέπει να το πάρει απόφαση ότι η μητέρα της έχει πεθάνει. Η Ελίφ νιώθει απαίσια γιατί πιστεύει πως αυτή που είδε ήταν η μητέρα της. Έπειτα, η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη με το κοριτσάκι και το μαλώνει, καθώς το βράδυ το έσκασε από το σπίτι και πήγε να μοιράσει κάποιες αφίσες που σώθηκαν από τη φωτιά με την ελπίδα να τις δει η Μελέκ. Ωστόσο, η μικρή είναι πια σίγουρη πως η γυναίκα που είδε στην έπαυλη είναι η μητέρα της και ελπίζει να τη δει ξανά την επόμενη μέρα και να της μιλήσει. Έτσι, καταφέρνει να μη δείξει στη Βιλντάν την ταραχή της προκειμένου να μην την απομακρύνουν και πάλι από τη Μελέκ...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved