Κατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on air μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά!
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on air μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά!

H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη σε περιοδικό μίλησε για εκείνη και δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δέθηκα με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη και αν με ρωτάτε τώρα με ποιους θυμάσαι ότι έχεις περάσει περισσότερες στιγμές, θα σα πω τη Μαρία και μετά τον Νίκο. Επειδή με τη Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές και ήξερα πόσο ήθελε αυτό το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μία τέτοια φάση που μακάρι να…» και ξέσπασε σε κλάματα!

Και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή: «Συγκινούμαι… απλά ήξερα πόσο πολύ το ήθελε… Και όταν έμαθα ότι είναι έγκυος παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω, να της εκφράσω αυτό που νιώθω… ανταλλάξαμε μηνύματα μου είπε πόσο όμορφα μιλάω για εκείνη, είναι σα να έχει γίνει delete όλες τις άσχημες στιγμές μας, τις παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές και τις δύσκολες. Αγάπη σε παρακαλώ πολύ, μην μου κάνεις κοντινό, δεν μου αρέσουν εμένα αυτά… Έλα, δεν θέλω, συγκινήθηκα…»!

Και τόνισε: «Δεν ξέρω τι έπαθα το τελευταίο διάστημα της έστελνα συνέχεια μηνύματα, θυμόμουν τις δύσκολες στιγμές με τη μαμά της, μία δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε συμπαρασταθεί, περνούσανε από το μυαλό μου αυτές οι στιγμές και λέω ρε παιδί μου μήπως τότε τελικά είχαμε κάνει λάθη και δεν έπρεπε να το τραβήξουμε…»!

Και κατέληξε λέγοντας «Μακάρι να με αξιώσει και εμένα ο Θεός…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved