Ζακέτα να πάρεις: Τιτόπουλος: «Είναι μια οικογένεια στην οποία αναπτύσσονται εκρηκτικές σχέσεις»
Media

Ζακέτα να πάρεις: Τιτόπουλος: «Είναι μια οικογένεια στην οποία αναπτύσσονται εκρηκτικές σχέσεις»

Ζακέτα να πάρεις: Η Ευγενία είναι μια δυναμική γυναίκα, Καθώς είναι σοπράνο, ονειρεύεται να τραγουδήσει τα μεγαλύτερα λυρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Με τον φιλήσυχο και καλλιεργημένο γιατρό σύζυγο της, Λουκά, είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Λουκάς, όμως, έχει ένα... ελάττωμα, τη μάνα του, Φούλη. Ο Μιχάλης Τιτόπουλος μιλά για τον ρόλο του και πώς επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής.

Πώς βλέπετε την τηλεοπτική σας οικογένεια;
«Είναι μια οικογένεια στην οποία αναπτύσσονται εκρηκτικές σχέσεις, που μόνο η αγάπη θα μπορούσε να τις κρατήσει άρρηκτες. Μια σειρά παρεξηγήσεων πυροδοτεί και η συγκατοίκηση με τη μάνα. Ο καθένας θα δυσκολευόταν να παραμείνει ψύχραιμος».

Η συμβίωση με τη μητέρα Φούλη είναι περιπέτεια ζωής για τον Λούκα;
«Μια καλλιτέχνις ζει έτσι κι αλλιώς μια περιπετειώδη ζωή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ζωή μέσα στη νύχτα, που έχει δημιουργήσει ένα πλάσμα πλούσιο σε εμπειρίες και φαντασία. Μια τέτοια σχέση μόνο σε περιπέτειες σε βάζει. Αλλοτε γοητευτικές και άλλοτε όχι».

Από τη λαϊκή τραγουδίστρια μάνα πώς κατέληξε στη σοπράνο σύζυγο;
«Ο Λουκάς ψάχνει τη μάνα του στη γυναίκα του. Μπορεί να φαίνονται εκ διαμέτρου αντίθετες, αλλά προσπαθούν σε ένα σκληρό περιβάλλον, όπως αυτό του τραγουδιού, να σταδιοδρομήσουν, μέσα από τις δυσκολίες μιας οικογένειας και ενός εχθρικού για τις γυναίκες κόσμου».

Συνειδητή η επιλογή σας να ακολουθήσετε την υποκριτική;
«Στα 15 μου πήγα -κατόπιν παρότρυνσης της μητέρας μου- στη θεατρική ομάδα της περιοχής να παίξω ένα ρόλο κάποιου πιτσιρικά. Μόλις ανέβηκα στη σκηνή, κατάλαβα ότι αυτό θέλω να ακολουθήσω στη ζωή μου. Από τότε δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που να μην έχω κάνει θέατρο».

Μεράκι το τραγούδι;
«Αρκετά χρόνια τώρα παίζω σε μικρά μαγαζιά του κέντρου, αλλά και σε ταβέρνες, λαϊκά και ρεμπέτικα. Παίζω κιθάρα και τραγουδώ. Με έχει βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, όταν δεν έχω λεφτά και όταν όλα σκοτεινιάζουν στην ψυχή μου».

Αγωνιστής ή μοιρολάτρης; «Αγωνιστής, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στους δρόμους και στη δουλειά μου», λέει ο ίδιος στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved