Μαλέσκου: Η αφοπλιστική απάντηση για Μπάρτζη - James μετά το κλίμα που δημιούργησαν κατά του Love It
Media

Μαλέσκου: Η αφοπλιστική απάντηση για Μπάρτζη - James μετά το κλίμα που δημιούργησαν κατά του Love It

Ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με δημοσιογράφο της εκπομπής του love it και όταν εκείνος διαφώνησε μαζί του ο πρώην παίκτης είχε έτοιμη την απάντηση… έβγαλε το κινητό του προκειμένου να παιχτεί ντοκουμέντο με τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος!

Η κίνηση αυτή του παίκτη ξεπέρασε σε όρια κι αυτή του James Καφετζή, ο οποίος αφού πρόσβαλε τους οικοδεσπότες της εκπομπής, σηκώθηκε κι έφυγε πριν καλά καλά η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκληρώσει τη φράση της.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας σε αυτές τις αμήχανες στιγμές, ήταν όπως θα έπρεπε να είναι σε κάθε ζωντανή εκπομπή που μπορεί να συμβούν απρόοπτα.

Η παρουσιάστρια του Love it, το βράδυ της Παρασκευής (11-06) απήλαυσε την υπέροχη παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος ενώ αργότερα όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για αυτά τα περιστατικά, έδωσε την αφοπλιστική της απάντηση.

«Δεν θα τις έλεγα ακριβώς αμήχανες στιγμές, θα τις έλεγα όπως σε κάθε ζωντανή εκπομπή τις οποίες δεν μπορείς να προβλέψεις. Νομίζω είναι ανθρώπινο να αντιδράσουν γιατί δεν έχουν επαφή με την τηλεόραση, με κάποιο τρόπο που εμείς οι πιο τηλεοπτικοί τα βλέπουμε διαφορετικά. Νομίζω ότι όλοι γίνονται με καλό τρόπο εκεί εστιάζουμε και όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved