GNTM: Οι δηλώσεις της Ισμήνης μετά τα πρώτα γυρίσματα - Δείτε τι αποκάλυψε on camera!
Media

GNTM: Οι δηλώσεις της Ισμήνης μετά τα πρώτα γυρίσματα - Δείτε τι αποκάλυψε on camera!

H  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου για τα πρώτα γυρίσματα του GNTM και αναφέρθηκε στους υπόλοιπους κριτές, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ισμήνη είπε: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο GNTM φέτος, είναι η πρώτη μου χρονιά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Ήμουν στον δρόμο στο αυτοκίνητο και μίλησα με την παραγωγή για το GNTM, ήταν μία πρόταση που πραγματικά δεν το περίμενα και με ξάφνιασε ευχάριστα.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν αφήνω μόνιμα την ζωή μου στο εξωτερικό, αλλά θέλω να δημιουργήσω και μία ζωή εδώ. Έφυγα όταν τελείωσα το λύκειο, δεν τελείωσα καμία σχολή στις πανελλήνιες, αλλά ήθελα να φύγω. Ήμουν ένα παιδί που ήθελε να γνωρίσει πράγματα, ήθελα να βγω έξω και να γνωρίσω κόσμο και κουλτούρες.»!

Και κατέληξε λέγοντας, η Ισμήνη Παπαβλασοοπούλου: «Τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα στα γυρίσματα του GNTM, οι οντισιόν ήταν πολύωρες αλλά μου άρεσε. Είναι πολύ δύσκολο να λέω όχι σε οποιοδήποτε παιδί που έχει έρθει να δώσει τα πάντα. Έβλεπες ότι οι περισσότεροι το ήθελαν πάρα πολύ, αλλά αυτά συμβαίνουν είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όπως όλα τα παιδιά έχω φάει απόρριψη, δεν ξέρω αν θα είμαι αυστηρή αλλά το παίρνω προσωπικά θέλω να καταφέρουν πράγματα γιατί έχω περάσει από την θέση τους. Αν γίνω αυστηρή, θα είναι για καλό τους. Έχω δουλέψει με όλους τους κριτές στο παρελθόν, κούμπωσα κατευθείαν με όλους και με τον Άγγελο, την Ζεν και τον Δημήτρη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved