Γιώργος Θεοφάνους: Έξαλλος με το Πρωινό: «Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες;» - Τι συνέβη;
Media

Γιώργος Θεοφάνους: Έξαλλος με το Πρωινό: «Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες;» - Τι συνέβη;

Έξω φρενών ο Γιώργος Θεοφάνους με το Πρωινό για τον Τριαντάφυλλο! Τι έχει όμως συμβεί;

Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έχει πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο και σε ριάλιτι!

Το Πρωινό σήμερα, 14 Ιουνίου ανέφερε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους διεκδικεί τον Τριαντάφυλλο, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα είχε αναφερθεί ότι ο Τριαντάφυλλος έκλεισε «χρυσή» συμφωνία με το Fever και θα είναι στο σχήμα με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Σήμερα Το Πρωινό, τόνισε ο τραγουδιστής δέχεται και νέες προτάσεις από τον ίδιο επιχειρηματία, για συνεργασία με Γιώργο Μαζωνάκη και Σάκη Ρουβά τον χειμώνα!

Και υπογράμμισε ότι τρεις μεγάλοι συνθέτες έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος! Αυτά τα ονόματα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έξαλλος με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού για τις προτάσεις που δέχεται ο Τριαντάφυλλος, τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο από την πλευρά του.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του και έγραψε: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω.ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το Πρωινό που έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved