Άγριες Μέλισσες -Τσακίρης: Έτσι πληροφορήθηκε την δολοφονία του χαρακτήρα του στη σειρά
Media

Άγριες Μέλισσες -Τσακίρης: Έτσι πληροφορήθηκε την δολοφονία του χαρακτήρα του στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Συμεών Τσακίρης μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 αλλά και το θανατικό τέλος του ρόλου του...

O Συμεών Τσακίρης πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του ANT1. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη...

Τελικά, «σκαλίζοντας» με τον Αλέξη Γραμματικό την υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη, φάνηκε ότι πίσω οπό το σκληρό του πρόσωπο κρύβεται ένας ήρεμος και δίκαιος χαρακτήρας.

«Προφανών το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Αλλά ναι, ο Ανδρεάδης ήταν ένας αδιάφθορος χαρακτήρας, με πολύ έντονο το αίσθημα του δικαίου. Κατά τη γνώμη μου, διακρινόταν από σπάνιο συνδυασμό χαρακτηριστικών, που συγκροτούν ισχυρή προσωπικότητα, ίσως άκαμπτη από μια οπτική γωνία και σίγουρα όχι ευέλικτη στις κοινωνικές και οικονομικές πιέσεις. Κάτι το οποίο πλήρωσε τελικά με την ίδια του τη ζωή».

Ο Αλέξης Γραμματικός ήταν συνάδελφος και φίλος;


«Ο Αλέξης ήταν συνάδελφος, προστατευόμενος και τελικά και καλός φίλος. Η ταυτόχρονη δολοφονία τους, στο αποκορύφωμα της επιτυχημένης έρευνάς τους, θα τους κρατάει γιο πανιά κοντό μες στο μυαλό μου».

Φαίνεται πως και οι δύο ήταν μοναχικοί χαρακτήρες. Έτσι είναι;

«Ναι. παρόλο που και οι δύο είχαν ως άνθρωποι, την ανάγκη σύνδεσης και επαφής με τους άλλους. Η φύση της δουλειάς τους, όμως. αλλά και οι ίδιοι οι χαρακτήρες τους τους οδήγησαν σε μονοπάτια στο οποία σπάνια προσδοκάω να έχεις εύκολα παρέα».

Ποια ήταν η αντίδραση σας όταν διαβάσατε στο σενάριο τη σκηνή της δολοφονίας;

«Το σενάριο της δολοφονίας μου ήρθε σε διάλειμμα γυρισμάτων μου με τον Λεωνίδα Κακούρη (Δούκα), την ώρα που πίναμε καφέ και περνούσαμε τα λόγιο μας για σκηνές που θα κάναμε αργότερα με τον Σπύρο Σταμούλη (Γραμματικό), θυμάμαι πως κοιταχτήκαμε με τον Σπύρο ο οποίος είχε διαβάσει στην ηλεκτρονική του αλληλογραφία τα νέα σενάρια που μας στείλανε, γουρλώσαμε το μάτια μας και χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον, γλυκόπικρα. Λυπηθήκαμε πολύ. αλλά σύντομα το αποδεχτήκαμε».

Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον κόσμο μετά τη δολοφονία των δύο εισαγγελέων;


«Η αντίδραση των τηλεθεατών ήταν και είναι συγκινητική. Ακόμη και σήμερα, εξακολουθώ να λαμβάνω μηνύματα τα οποία στην πλειονότητα τους εκφράζουν τη λύπη και την αγανάκτηση του κόσμου για τη δολοφονία του Ανδρεάδη και του Γραμματικού. Φαίνεται πως ήταν δύο χαρακτήρες τους οποίους συμπονούσε και στήριζε πολύ το κοινό της σειράς».

Πηγή: TV-24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved