Elif: Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο
Media

Elif: Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ράνα έχει χάσει τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα του Ταρίκ. Εκείνος δεν ξέρει αν είναι ζωντανή. Ο Τζεμ έρχεται και ο Ταρίκ κρύβεται στην κρεββατοκάμαρα. Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ φεύγει κρυφά από το σπίτι. Επιστρέφει στην έπαυλη τρομαγμένος και δεν μιλάει σε κανέναν.

Η Βιλντάν καταλαβαίνει αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ο Τζεμ επιστρέφει με τη Ράνα στο σπίτι της και είναι καλά. Του λέει πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε αλλά ο Τζεμ δεν την πιστεύει. Της κάνει περισσότερες ερωτήσεις και τελικά η Ράνα λέει την αλήθεια.

Ο Τζεμ γίνεται έξαλλος επειδή ο Ταρίκ την άφησε αναίσθητη και έφυγε. Η Ράνα του λέει πως δεν τη νοιάζει αυτό και ξέρει πως ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα. Τα λόγια της τον θυμώνουν ακόμα περισσότερο. Η Βιλντάν παρατηρεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά και καταλαβαίνει πως κάτι όμορφο και βαθύ γεννιέται ανάμεσά τους. Πιστεύει πως η Παρλά δεν έχει πια καμία ελπίδα να κερδίσει τον Κερέμ γιατί η καρδιά του ανήκει στη Σουρεγιά.

Στη συνέχεια η Βιλντάν νιώθει ζήλια επειδή η Σουρεγιά θα κάνει έναν πλούσιο γάμο και θα ζει άνετα. Η Παρλά επισκέπτεται την έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά λέγοντας πως τους φέρνει κακή τύχη. Η Ματσιντέ θυμώνει μαζί της αλλά επειδή σέβεται την καλεσμένη της δεν μιλάει. Όμως δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεται η Παρλά. Φωνάζουν τη Βιλντάν για να τους φέρει τσαϊ αλλά δεν τις ακούει.

Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα αλλά δεν τη βρίσκει. Όταν εμφανίζεται η Βιλντάν, η Παρλά της μιλάει άσχημα και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την ενοχλήσει. Της λέει πως δεν την άκουσε γιατί ήταν στον κήπο και μάζευε τα ποτήρια από το χθεσινό βράδυ, που ο Κερέμ και η Σουρεγιά έβλεπαν μαζί τα αστέρια.

Τα λόγια της τρελαίνουν από θυμό και ζήλια την Παρλά. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για τα πράγματα που αγόρασε για το μωρό της αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται και το μόνο που σκέφτεται είναι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved