Έξαψη: Άρης Αντωνόπουλος - Δεν φαντάζεσαι τι έχει σπουδάσει πρωταγωνιστής της σειράς
Media

Έξαψη: Άρης Αντωνόπουλος - Δεν φαντάζεσαι τι έχει σπουδάσει πρωταγωνιστής της σειράς

Έξαψη: Κι όμως, ο νεαρός ηθοποιός της σειράς μετρά στο βιογραφικό του αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, αφού τον γνωρίσαμε σε παιδική ηλικία.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του MEGA θα θυμούνται σίγουρα τον Άρη Αντωνόπουλο μέσα από τη συμμετοχή του σε σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Φέτος, ο ηθοποιός επέστρεψε στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη σειρά, Έξαψη...

Οι προβολείς έπεσαν πάνω σας όταν ήσασταν μόλις επτά ετών για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού και ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές και ταινίες. Τελικά για σας η υποκριτική ήταν μονόδρομος;

«Δεν ξέρω αν ήταν μονόδρομος αλλά την κάνω πάνω από τα δύο τρίτα της ζωής μου και ήθελα να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό και στο μέλλον. Παράλληλα όμως ήθελα να διερευνήσω κι άλλα πεδία όπως τα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες Γι΄ αυτό πήγα στην ΑΣΟΕΕ όπου σπούδασα πληροφορική την οποία και ολοκλήρωσα».


Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν σας άλλαξε πορεία.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν στο πτυχίο, σπούδαζα παράλληλα στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής κι έπαιζα και στη σειρά "Τρελή οικογένεια". Τα πράγματα πήγαιναν μόνο τους».

Ως παιδί πως φάνταζε στα μάτια σας ο χώρος αυτός;

«Σαν ένα παιχνίδι. Μικρός ήμουν ελεύθερος χωρίς πλαίσιο. Όταν ασχολείσαι πλέον συνειδητά και βελτιώνεις την τεχνική σου, γιατί η τέχνη είναι και τεχνική, κάποια πράγματα της αγνότητος και της αφέλειας φεύγουν. Δεν μπορείς να είσαι εκτός πλαισίου. Όταν μπεις βαθιά σε αυτό φεύγει η αθώα ματιά και γίνεται καθαρά δουλειά.

Κι αφού έχεις φτιάξει τα εργαλεία σου και τα εκφραστικά σου μέσα, τότε ξαναγυρνάς στο αρχικό στάδιο και όλη η ζωή σου γίνεται ένας διαρκής αγώνας για να ξαναδείς με την ίδια αγνότητα τα πράγματα και αυτό είναι πιο δύσκολο από όλα».

Φέτος επιστρέψατε τηλεοπτικά με τη σειρά «Έξαψη» και... δεν υποδύεστε τον γιο.

«Έκπληξη! Κι αυτό γιατί είμαι ορφανός (γελάει). Αυτή τη φορά κάνω τον αδελφό».

Πηγή: ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved