Κρίστη Παπαδοπούλου: «Κατά τη διάρκεια της πρόβας, συμβαίνουν πράγματα τα οποία μένουν για εμάς»
Media

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Κατά τη διάρκεια της πρόβας, συμβαίνουν πράγματα τα οποία μένουν για εμάς»

Κρίστη Παπαδοπούλου: Οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού μετά το ξέσπασμα για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η πρωταγωνίστρια τις σειράς, 8 λέξεις, παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος, αλλά και στα όσα έχει βιώσει τα χρόνια τα οποία βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

Σου έχει τύχει ποτέ να μάθεις ότι ο σύντροφός σου σε έχει απατήσει και παρ όλα αυτά εσύ να τον συγχωρέσεις;

Όχι. Συνήθως αυτά τα μαθαίνεις πολύ καιρό αφότου έχουν συμβεί ή δεν τα μαθαίνεις ποτέ.

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, την κάθε είδους βία στον εργασιακό χώρο είπες «Οι συγγνώμες δεν μπορούν να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων». Σε σόκαραν όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από συναδέλφους σου που αντιμετώπισαν τέτοιου είδους περιστατικά;

Είναι πολύ γνωστό ότι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ μας. Κατα αρχάς, για να κάνεις αυτήν τη δουλειά, πρέπει να αγαπήσεις πολύ τον εαυτό σου, να κάνεις ψυχανάλυση, να τον καταλάβεις, να λύσεις όλα σου τα προβλήματα, ώστε έπειτα να μάθεις να σέβεσαι, να κατανοείς και να δικαιολογείς τους ρόλους. Μέσα στα χρόνια, ακούγαμε διάφορα πράγματα για απρεπείς συμπεριφορές. Βγήκαν στο φως σε μια περίοδο που κανένας μας δεν έκανε θέατρο, οπότε προφανώς ήταν πολύ πιο εύκολο. Όταν δεν δουλεύεις με κάποιους ανθρώπους, λες πιο ελεύθερα ορισμένα πράγματα. Από εκεί και πέρα, ειδικά στις περιπτώσεις βιασμών, δεν μετρά καμιά συγγνώμη. Δεν σώζεται η ζωή ενός ανθρώπου με μία συγγνώμη. Λεκτική βία στο θέατρο υπάρχει πάντα στην πρόβα. Δεν ξέρω αν μπορεί να αποφευχθεί κιόλας. Είναι τέτοια η δουλειά μας. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, συμβαίνουν πράγματα τα οποία μένουν για εμάς, και μετά ο άλλος σου ζητάει ή συγγνώμη ή δεν σου λέει τίποτα και προχωρά τη ζωή του κανονικά και εσύ τη δική σου. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να αντέξεις σε αυτό το επάγγελμα. 'Οταν ήμουν στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μου είπαν «Αν θες να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να είσαι ατσαλένια. Προς το παρόν, είσαι πολύ ευάλωτη». Αυτό στην ουσία κράτησα.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved