8 λέξεις: Μια ανάσα πριν το φινάλε οι δυνατές σχέσεις διαλύονται
Media

8 λέξεις: Μια ανάσα πριν το φινάλε οι δυνατές σχέσεις διαλύονται

8 λέξεις: Έρωτες, αποκαλύψεις και πάθη, σηματοδοτούν το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΙ - Όσα θα δούμε αναλυτικά...

Ο Άκης, έξαλλος, αναγκάζει την Ηλιάνα να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά τις διαμαρτυρίες της. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης είναι ακόμη στενοχωρημένος από την προσπάθεια του Αλκή να απομακρυνθεί από κοντά του, λέγοντας ψέματα ότι βρίσκεται στην Αμερική.

Αλλά και η Ιφιγένεια, όταν το μαθαίνει, θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Κατερίνα, η οποία φαίνεται ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει τραβήξει την κατάσταση στα άκρα. Ο Φρίξος επιμένει ότι η Ηλιάνα ήρθε στην Κέρκυρα έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της, αλλά ο Οδυσσέας δεν τον πιστεύει. Η Ναυσικά είναι πολύ αγχωμένη για το αν το φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα πάρει την τελική έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ό Ακης, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του, αναγκάζεται να πάρει το αμάξι της Ηλιάνας. Ένα αντικείμενο που βρίσκει στο πορτμπαγκάζ θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή και ο Άκης με οδυνηρό τρόπο θα καταλάβει ότι δεν γνωρίζει στ' αλήθεια ποια είναι η κόρη του. Αισθάνεται ότι απέτυχε ως πατέρας.


ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ

Ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη, αναγκάζοντας τη να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλο αυτό τον καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας. Η Μάγδα ενδίδει στις πιέσεις του Αιμίλιου και αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια ακόμα εξωσωματική, Η Δάφνη και ο Έκτορας έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ, παράλληλα, ο Αιμίλιος την πιέζει να προχωρήσει με το σχέδιο. Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια τα βρίσκουν και αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος αγχώνεται όλο και περισσότερο με την προοπτική της δημοσιότητας και σκέφτεται να κλειστεί στο καβούκι του. Η Αντριάνα και ο Μανούσος συναντιούνται τυχαία στο δρόμο, κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννιέται. Η Κατερίνα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και πλησιάζει τον Αλκή.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΗ


Η Κατερίνα αποδέχεται τον Αλκή στην οικογένεια, του ζητάει συγγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Ο Μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρηση της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την Ιφιγένεια πολύ χαρούμενη. Σε φιλικό κλίμα κινείται και η κουβέντα του Άκη με τη Βικτώρια, με τον πρώτο να κάνει μια κίνηση καλής θέλησης για να της δείξει πως αφήνει πίσω του όλα τα παλιά. Ο Σίμος καλεί τον Φρίξο να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, αλλά εκείνος αγχώνεται και δεν δείχνει πρόθυμος να πάει. Ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Οδυσσέα και τον Νικηφόρο πως παντρεύεται και τους θέλει για μάρτυρες. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ενημερώνει την Έρση πως βγήκε και επίσημα το διαζύγιο τους, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να ταξιδέψει πίσω στην Κέρκυρα. Η Αντριάνα γυρεύει παντού τον Μανούσο, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους. Ο Άκης αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα και ανακαλύπτει την εμπλοκή του Αλέκου. Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.


Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΕΕΙ ΙΤΟΝ ΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


Ο Μανούσος στέκεται στον Άκη με συγκινητικό τρόπο, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την αγάπη και την αφοσίωση του σε αυτόν, Ο Οδυσσέας παίρνει και άλλα καλά νέα από την γκαλερί και πια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει ανάγκη την Έρση και ότι ο ίδιος μπορεί να μανατζάρει πολύ καλά τον εαυτό του και την καριέρα του. Η Αντριάνα και ο Μανούσος προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά η μοίρα δεν θέλει να συναντηθούν. Όλοι ετοιμάζονται να πάνε στην Κέρκυρα για το γάμο του Μιχαήλ και της Βικτώριας, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζει διάφορα σχέδια για να ρίξει ξανά τη Ναυσικά στην αγκαλιά του. Η Ελισάβετ ανακοινώνει στον Άκη ότι θα επιστρέψει στην Αργεντινή και οι προσπάθειες του να τη μεταπείσει αποδεικνύονται άδικος κόπος. Στο μεταξύ, ο Φρίξος δίνει μια επεισοδιακή συνέντευξη στον Σίμο, ενώ η Έλλη ζαλίζει τον Αιμίλιο με τη φλυαρία της.


Η ΔΑΦΝΗ ΛΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ


Η Δάφνη λέει στον Αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον Έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και εκείνος αντιδρά βίαια. Στη συνέχεια υποχωρεί και δέχεται την ήττα του, αφήνοντας τη Δάφνη να ζήσει τον ερωτά της. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την Έρση με τις μικρές, αλλά η στάση του παραμένει ψυχρή απέναντι της. Ο Φρίξος, μετά την εμφάνιση του στην εκπομπή του Σίμου, ανακοινώνει στον εκδότη του πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί στην τηλεόραση, γιατί ανακάλυψε πως έχει φοβία με τη δημοσιότητα. Ο Μάρκος στέλνει στη Ναυσικά μια τούρτα για την επέτειο γάμου τους, προκαλώντας της με αυτό τον τρόπο έντονα συναισθήματα. Η Κατερίνα με τον Αλκή βγαίνουν για φαγητό χωρίς τον Μιλτιάδη, δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Εκεί, ο Αλκής της ανοίγεται και της μιλάει για το παρελθόν του, ενώ η Κατερίνα του δίνει κλειδιά για το σπίτι τους, κάνοντας τον να αισθανθεί πραγματικό μέλος της οικογένειας. Η Ελισάβετ, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από τον Αιμίλιο, φεύγει για την Αργεντινή, αφήνοντας πίσω της μια καλή καριέρα. Η Ολυμπία κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης και ο Νικηφόρος με την Εύα εντυπωσιάζονται θετικά από την τεράστια μεταστροφή του χαρακτήρα της. Ο Άκης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει...

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved