Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Βαγγέλας εξηγεί στα εγγόνια του όλη την ιστορία
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Βαγγέλας εξηγεί στα εγγόνια του όλη την ιστορία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω,  δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και αντιλαμβάνεται πως ο Βαγγέλας έχει ανοίξει καινούργιες ιστορίες.

Η φωτιά που ξεσπά στις παλιές κατασκηνώσεις, όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί η δομή υποδοχής προσφύγων, πυροδοτεί ακόμα μια μεγαλύτερη στη σχέση της Κατερίνας και του Παναγή… Τι θέλουν οι Ιταλοί από τη Μάρμω και τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει με τον παπά και την Κική; Ποιος έβαλε, τελικά, τη φωτιά στις κατασκηνώσεις; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Ο Παναγής μαθαίνει από τον Σίμο και τον Κανέλλο για το φιλί του Νικόλα και της Κατερίνας και γίνεται έξαλλος, ειδικά για το ότι της απολογήθηκε νωρίτερα. Ο Βαγγέλας εξηγεί στα εγγόνια του όλη την ιστορία του ψεύτικου θανάτου με απολογητική διάθεση, προσπαθώντας να τους κάνει να τον συγχωρήσουν. Όμως, μόνο ο Τζώρτζης είναι ενθουσιασμένος με την «αποκάλυψη», καθώς ο Θοδωρής με την Κατερίνα παραμένουν σοκαρισμένοι και ψάχνουν απαντήσεις.

Η Φιλιώ και η Μυρτώ γνωρίζουν τον Νικόλα και η εντύπωση που τους αφήνει δεν είναι η καλύτερη, αλλά η Φιλιώ εκπλήσσει τους πάντες ανακοινώνοντας ότι θα συμπορευτεί με το σχέδιό του, τη στιγμή που η Αγγέλα επιστρέφει στο χωριό με άγριες διαθέσεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved