Έξαψη: Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως όλα τα βήματα ήταν σχεδιασμένα από τον ένοχο
Media

Έξαψη: Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως όλα τα βήματα ήταν σχεδιασμένα από τον ένοχο

Έξαψη:  Τα στοιχεία του παζλ αρχίζουν να ενώνονται και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η «Έξαψη» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν.


Η Μαρίνα χαρτογραφεί, από την αρχή, το βράδυ της πρώτης απόπειρας της Βίκυς. Όλα τα στοιχεία αρχίζουν να ενώνονται. Η Ίριδα, θεωρείται και επισήμως, αθώα, από την αστυνομία. Η Κλαίρη και ο Κωστής, προσπαθούν να δείξουν στο Γιάννο ότι έχει λόγους να μείνει ζωντανός. Ο Μηνάς, αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, στον αδελφό του, τις δυσκολίες που πέρασε, όλα αυτά τα χρόνια. Η κατάθεση του πρώην οικονόμου της βίλας Αξιώτη, ρίχνει φως στην υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα ανακαλύπτει, πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία, ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο.

Ο Τίμος δυσκολεύεται πολύ να αντιμετωπίσει τα όσα έμαθε για τη μητέρα του. Το ίδιο δύσκολα, βιώνει την κατάσταση και η Τζόυ. Η Κλαίρη ανησυχεί για τον αδελφό της. Ο Γιάννος υποτροπιάζει. Ο οργανισμός του είναι πολύ αδύναμος. Η Εβίτα χρησιμοποιεί τις γνωριμίες της, προκειμένου να βοηθήσει τη Μαρίνα, στην έρευνα για τον ένοχο. Γεγονότα και μαρτυρίες, από το παρελθόν του, έρχονται στην επιφάνεια. Ο Μηνάς συνεργάζεται, κρυφά, με την αστυνομία. Η Εβίτα περνά, μετά από καιρό, ένα ξέγνοιαστο βράδυ, με τον Τζανή.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κλαίρη τρομοκρατείται, όταν μαθαίνει ότι ο Γιάννος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Η Τζόυ παραμένει σοκαρισμένη, μετά απ’ όσα έμαθε, για τον παππού της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να απολογηθεί για όλη την αναστάτωση, που έχει προκληθεί. Η Εβίτα, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα μεγάλο θαυμαστή. Η Μαρίνα δουλεύει εντατικά, το προφίλ του δράστη. Η Βίκυ δυσκολεύεται να χωνέψει ότι ο ένοχος ήταν τόσο κοντά της, όλο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, ο ίδιος ο ένοχος, αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάποιος τον έχει καταλάβει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved