Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Carla λέει στη Lucia ότι μπορεί να είναι έγκυος με δίδυμα. 

Η Lucia θυμωμένη και απογοητευμένη, καταλήγει να τσακωθεί με την αδερφή της. Η Carla είναι τόσο πληγωμένη που αποφασίζει ότι είχε αρκετά! Είναι αποφασισμένη να πάει σε αυτό το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και ο Federico θα την στηρίξει.

Η κατάσταση στο ξενοδοχείο είναι χαοτική. Lucho, Federico και Leo κάνουν το καλύτερο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό. Η Carla συναντά τον Fernán στο δρόμο και την καλεί να φάνε. Στο εστιατόριο θα φτάσει και η Lucia και θα τους δει μαζί.

Η Miranda έχει κάποια άσχημα νέα: Ο Damian είχε εμπλακεί σε ατύχημα ενώ έπαιζε ράγκμπι και είναι τώρα στο νοσοκομείο. Η Miranda συνειδητοποιεί πόσο νοιάζεται για τον Damián.
Η Virginia τηλεφωνεί επιτέλους στον Javo από τη Βοστώνη, αλλά είναι η Lolita που θα απαντήσει κατά λάθος στο τηλέφωνο του Javo. Τελικά ο Javo θα μιλήσει στηVirginia.
Ο Germán, αδελφός της Lolita, εμφανίζεται στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη τρέχει μακριά του. Ο Javo υπόσχεται στον Germán ότι θα τον βοηθήσει να έρθει ξανά σε επαφή με την αδερφή του.


Η Flor και η Jazmín περνούν τη νύχτα μαζί και είναι πολύ ερωτευμένες. Ωστόσο, η Flor ζηλεύει όταν η Jazmín λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την Elena.
Η Lucía δυσκολεύεται να δεχτεί αυτό το νέο στάδιο στη ζωή της. Μετά από μερικές έντονες στιγμές, ζητά από το Mariano να τη συναντήσει στο διαμέρισμά της και αποφασίζει να βάλει τέρμα στη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved