Survivor: Τεράστια ανατροπή στα spoilers - Ο Σάκης έστειλε τελικά στον... τάκο την Ελένη!
Media

Survivor: Τεράστια ανατροπή στα spoilers - Ο Σάκης έστειλε τελικά στον... τάκο την Ελένη!

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε στον… τάκο την Ελένη Χαμπέρη και έτσι είναι η πρώτος υποψήφια προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα είχε όλα το σημερινό επεισόδιο του Survivor! Ίντριγκες, εντάσεις, έπαθλα ασυλίας και άλλα πολλά!

Όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας (14/6) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε... εκτός εαυτού μετά την απαθή, όπως είπε, συμπεριφορά των Amigos κατά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor.

Έπειτα από μια σκληρή αναμέτρηση και έχοντας όλοι στην διάθεσή τους από πέντε ζωές, εκείνος που κατάφερε να έχει τις περισσότερες στο τέλος ζωές ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης λοιπόν, είχε την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση στο Συμβούλιο που ακολούθησε λίγη ώρα μετά το αγώνισμα.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο και έδωσε τον λόγο στον νικητή της ασυλίας, Σάκη Κατσούλη για να ανακοινώσει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη της εβδομάδας.

Ο Σάκης είπε χαρακτηριστικά: "Τα κουκιά είναι μετρημένα. Την Μαριαλένα δεν θα την ψήφιζα, από εκεί και πέρα μένουν τέσσερα άτομα εκ των οποίων δυο από αυτούς με έχουν στεναχωρήσει με την συμπεριφορά τους. Επειδή πιο κοντά έχω έρθει με την Ελένη και με έχει στενοχωρήσει περισσότερο, θα δώσω την Ελένη".

Ο "άχαστος" Σάκης πήρε τον λόγο και με επιχειρήματα υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως την πρώτη υποψήφια της εβδομάδας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved