Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Καλύβα!
Media

Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Καλύβα!

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το survivor, όμως πόσα χρήματα πήρε φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο;

Την περασμένη εβδομάδα η Ελένη Χαμπέρη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση και τελικά έφυγε η Καρολίνα και οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα!

Η 31χρονη pilates instructor πριν αποχαιρετήσει στον Άγιο Δομίνικο, απόλαυσε ένα έπαθλό με την μεικτή ελληνοτουρκική μπλε ομάδα να της κάνει τα εισιτήρια για Μπαχάμες.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και έμεινε αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά με πόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο;

Δες στην παρακάτω gallery το ποσό που συγκέντρωσε!

Όσα δεν γνωρίζεις για την Καρολίνα Καλύβα, που αποχώρησε από το survivor!

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών.

Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved