Χείμαρρος ο Λιάγκας: «Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως»
Media

Χείμαρρος ο Λιάγκας: «Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως»

Το Πρωινό: Το λάθος ρεπορτάζ της εκπομπής έφερε ένα απίστευτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Θεοφάνους με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται on air.

Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Θεοφάνους, μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το Πρωινό και αφορούσαν την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής ήθελε τρεις συνθέτες να έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος! Αυτά τα ονόματα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο τρίτος μάλιστα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του και έγραψε: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω.ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Το πρωί της Τρίτης 15/6 ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας μάλιστα πως δέχτηκε ένα έντονο μήνυμα από τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως. Είπαμε κάτι που δεν ισχύει και εμείς μάλιστα το χλευάσαμε. Ο Θεοφάνους μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, αλλά αρχικά δεν κατάλαβα. Μετά κατάλαβα όμως ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν υπάρχει πρόταση να του γράψει τραγούδια και το βγάλαμε εμείς, δικαίως μετά τσαντίστηκε. Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα που βγάζουμε», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved