Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλουν διακαώς να μπει στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλουν διακαώς να μπει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται στις οθόνες μας και όλα αλλάζουν στην καθημερινότητα των πρωταγωνιστών.

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του ANT1. Στα μέσα του καλοκαιριού οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών θα ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Περισσότερα αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, στη σειρά θέλουν να εντάξουν ένα πρόσωπο το οποίο συζητούσε με τους συντελεστές από τον πρώτο κιόλας κύκλο, μια συνεργασία ωστόσο η οποία δεν προχώρησε λόγω κινηματογραφικών υποχρεώσεων από την πλευρά του ηθοποιού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο ο οποίος ενδέχεται να κάνει το δικό του πέρασμα στο Διαφάνι, μέσα από ρόλο - έκπληξη.

«Ήταν από την πρώτη σεζόν να τον δούμε στη θέση του Νικηφόρου, τελικά υπήρξε τότε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για ταινία και επέλεξε να στραφεί προς εκεί. Είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες και υποψιαστήκαμε όλοι, όταν μάθαμε ότι θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τον Σιωπηλό Δρόμο, τη σειρά δηλαδή που γράφουν οι σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών. Είναι γεγονός πως ο Δημήτρης Μοθωναίος έκανε το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved