Survivor: Το μήνυμα on air της Καινούργιου στον Τριαντάφυλλο και η απάντηση που δεν περίμενε!
Media

Survivor: Το μήνυμα on air της Καινούργιου στον Τριαντάφυλλο και η απάντηση που δεν περίμενε!

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίαζε στην εκπομπή, Ευτυχείτε με τους συνεργάτες της και την καλεσμένη της, την Νικολέτα Μαυρίδη τα όσα έγιναν χθες, 14 Ιουνίου στο survivor και κάποια στιγμή δεν δίστασε να στείλει μήνυμα on air στον Τριαντάφυλλο!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι Amigos είναι μείον ένα άτομο, αφού έφυγε η Καρολίνα.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έστησαν στον τοίχο τους Amigos για την αντίδρασή τους στην αποχώρηση της Καρολίνας!

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο και έδωσε τον λόγο στον νικητή της ασυλίας, Σάκη Κατσούλη για να ανακοινώσει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη της εβδομάδας.

Ο Σάκης είπε χαρακτηριστικά: "Τα κουκιά είναι μετρημένα. Την Μαριαλένα δεν θα την ψήφιζα, από εκεί και πέρα μένουν τέσσερα άτομα εκ των οποίων δυο από αυτούς με έχουν στεναχωρήσει με την συμπεριφορά τους. Επειδή πιο κοντά έχω έρθει με την Ελένη και με έχει στενοχωρήσει περισσότερο, θα δώσω την Ελένη".

Με αφορμή τα όσα έγιναν η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε μήνυμα στον Τριαντάφυλλο: «Είναι εδώ ο «πρόεδρος»; Πώς σου φάνηκε η στάση των παιδιών (Σάκη – Μαριαλένα) απέναντι στους amigos; Γράψε αφού μας βλέπεις! Αφού διάβασες το μήνυμα…Πληκτρολογεί, θα απαντήσει»!

Και απάντησε: «Σάκης και Μαριαλένα μόνο…» και η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εντάξει ρε Τριαντάφυλλε αλλά και ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος μπορεί να πήγανε πιο εκεί από την κάμερα και να έκλαψαν… ξαναπληκτρολογεί»!

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στην Νικολέτα Μαυρίδη μιας και θα είναι στο πάρτι γενεθλίων του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved