Survivor: Η Νικολέτα απαντά για την ατάκα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» και ξεσπά on air
Media

Survivor: Η Νικολέτα απαντά για την ατάκα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» και ξεσπά on air

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ευτυχείτε και δεν δίστασε να απαντήσει για την περιβόητη ατάκα που είχε πει στην Μαριάνθη, όταν ήταν και οι δυο στο survivor «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου»!

Η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για αυτή την ατάκα και η Νικολέτα Μαυρίδη είπε: «Έχει ακουστεί μία περίεργη έννοια γι’ αυτή την ατάκα και με έχει στεναχωρήσει, γιατί δεν θα έλεγα για κανένα λόγο κάτι τέτοιο ποτέ μου! Πραγματικά εγώ το άκουσα ότι έχει ειπωθεί από αυτή εδώ την εκπομπή, δεν θέλω να πω, το έχω ακούσει και πραγματικά είχα σοκαριστεί, ανατριχιάζω, δεν θα μίλαγα με αυτόν τον τρόπο, ούτε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο… με τη Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση, αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν σε εκείνο το level…

Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό θέλω να το πω… Μία φράση σε στιγματίζει. Εσείς έχετε δει ένα κομμάτι και εμείς ένα άλλο κομμάτι. Εγώ σαν Νικολέτα δεν κρατώ κακία. Η ατάκα σαν ατάκα ακούστηκε άσχημα… Για να πω αυτή την ατάκα κάτι είχε προηγηθεί. Είχε πιάσει στο στόμα μου τη δουλειά μου η Μαριάνθη… Με προσέλαβε…».

Η Καινούργιου τόνισε ότι επικοινώνησαν με την Μαριάνθη για να σχολιάσει τι είχε συμβεί τότε και δεν θέλει!

Έτσι το θέμα έληξε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved