Άγριες Μέλισσες: «Είχα σχέση με την αδελφή της Βίλλη από το MasterChef»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Είχα σχέση με την αδελφή της Βίλλη από το MasterChef»

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής της σειράς βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star και έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ζωές των πρωταγωνιστών της πετυχημένης σειράς του ANT1. Και τη φετινή χρονιά, οι συντελεστές αποφάσισαν να εντάξουν στις Άγριες Μέλισσες φρέσκα πρόσωπα και νέους ηθοποιούς, δίνοντάς έτσι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν το υποκριτικό τους ταλέντο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η σειρά βρίσκεται πρώτη στην προτίμηση του κοινού, έχοντας πάρει το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο, αλλά και τα νέα επεισόδια που έρχονται από Στεπέμβρη στις οθόνες μας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν και ο Γιάννης Βασιλώττος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου, κάνοντας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή...

«Με την αδερφή της Βίλλυς, τη Βίνα, είχαμε σχέση. Ήταν η κοπέλα που με έβαλε και στη διαδικασία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε πριν από 3-4 χρόνια αγαπημένα και ειρηνικά. Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπώ. Έχουμε συνεργαστεί γιατί κι εκείνη είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Τους αγαπώ. Έβλεπα τη Βίλλυ στο MasterChef 5. H Βίλλυ είναι πολύ ντροπαλή και δε μου είχε πει για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved