Survivor: Σοφία :«Έκανα επέμβαση. Έχω μία βίδα και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Δεν μπορώ να δουλέψω»
Media

Survivor: Σοφία :«Έκανα επέμβαση. Έχω μία βίδα και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Δεν μπορώ να δουλέψω»

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε μέσω  skype  στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε ότι μετά το ριάλιτι επιβίωσης δεν  μπορεί να δουλέψει λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε.

Μάλιστα όλοι τα έχασαν όταν είδαν πλάνα της πρώην παίκτριας του survivor να μην μπορεί να περπατήσει και να είναι με το πι… Η ίδια αποκάλυψε πως είναι καλύτερα τώρα και περπατά με πατερίτσες!

Η Σοφία Μαργαρίτη τόνισε: «Έχω φύγει από το survivor εδώ και τρεις μήνες, δεν έχει αλλάξει κάτι…»! Και πρόσθεσε: «Κατερίνα, εγώ συμμετείχα στο παιχνίδι για οικονομικούς λόγους ασχέτως αποτελέσματος. Έκανα μία επέμβαση μετά τον τραυματισμό μου (στον Άγιο Δομίνικο) και δεν μπορώ ούτε να μετακινηθώ. Βγαίνω με τις πατερίτσες, δεν οδηγώ…»!

Και όταν είδε τα πλάνα η ομάδα της εκπομπής, Ευτυχείτε σοκαρίστηκε.

Η πρώην παίκτρια τόνισε: «Μέχρι τέλη Ιουνίου μου είπαν να μην το πατάω… αλλά και μετά μέχρι το Σεπτέμβριο δεν μπορώ να απασχοληθώ κάπου, κοινώς να δουλέψω…»!

«Τελικά, ναι δεν μου έκανε καλό το survivor! Έσπασα το δάχτυλο, μου έβαλαν γύψο, ταξίδεψα, γύρισα, είχα πόνους, έκανα εξετάσεις και έχω μία βίδα στο πόδι μου… Από την παραγωγή δεν έχω κανένα παράπονο, εγώ δεν θα μπορούσα να αναλάβω ένα τέτοιο κόστος»!

Στη συνέχεια μίλησε για το ριάλιτι και τόνισε ότι στον τελικό βλέπει τον Σάκη και τον Ηλία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ευτυχείτε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved