Σκουλός: Μερόνυχτα στα γυρίσματα του GNTM 4 - Οι δηλώσεις για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Media

Σκουλός: Μερόνυχτα στα γυρίσματα του GNTM 4 - Οι δηλώσεις για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Δημήτρης Σκουλός: Ιδιαίτερη περίοδος για τον γνωστό φωτογράφο - Τα πολύωρα γυρίσματα του ριάλιτι και η δεύτερη κορούλα του που... έρχεται από μέρα σε μέρα.

Όλα έτοιμα για τον τέταρτο κύκλο του GNTM ο οποίος από τη νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Star. Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις οντισιόν του ριάλιτι.

Όσο για το νέο μέλος στην παρέα, ο Δημήτρης Σκουλός παραδέχτηκε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου...

Με την Ισμήνη δουλεύουμε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία κούκλα, κορμάρα,1,80 ύψος. Ποζάρει συγκλονιστικά, "γράφει" τέλεια. Τι άλλο θέλεις από ένα μοντέλο; Είναι τόσο καλό πλάσμα, με τόσο καλή ενέργεια και πολύ γέλιο που δεν μπορείς να μην τα πας καλά μαζί της», δήλωσε.

Η σύζυγος του Δημήτρη Σκουλού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη...

«Περιμένουμε ένα κοριτσάκι, θα γίνω μπαμπάς δεύτερη φορά στις αρχές Ιουλίου. Στην αρχή, η κόρη μου παραξενεύτηκε και ήταν λίγο κουμπωμένη του τύπου “Τώρα δηλαδή μπαμπά δεν θα είμαι η πριγκίπισσα εγώ;”. Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό για ένα παιδί, αλλά της εξηγήσαμε ότι θα είναι η μεγάλη αδελφή και θα έχει τη μικρή αδελφούλα της που θα την βλέπει σαν ηρωίδα. Τώρα περιμένει την έλευσή της με αγωνία», ανέφερε στην κάμερα του Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved