8 λέξεις: Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Media

8 λέξεις: Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (16/6), η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς της, όμως όλα δείχνουν πως είναι πολύ αργά πια.

Η μεγάλη μέρα του γάμου του Άκη με την Αποστολία έχει φθάσει και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Ο Αιμίλιος όμως, δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα.
Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του και νιώθει τεράστιες ενοχές. Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν ο Άκης και η Αποστολία που περνάνε χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους. Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι σε τέλμα καθώς έχουν ξεμείνει από θέματα για τσακωμό. Η Δάφνη κάνει μια κίνηση προς τον Έκτορα και του δείχνει έτσι την ερωτική της διάθεση απέναντί του ενώ ο Οδυσσέας κάνει μία νέα γνωριμία. Η Ολυμπία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και κάνει τεράστια βήματα για να φτιάξει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, καθώς νιώθει μεγάλη υποχρέωση απέναντί του μετά από αυτό που έγινε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί. Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα ενημερώνουν την Ιφιγένεια ότι χωρίζουν κι εκείνη αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μπας και σώσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Άλκης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως θα φύγει για Αμερική για την υποτροφία. Ο Έκτορας αρχίζει να φλερτάρει με τη Δάφνη και την καλεί να βγουν για φαγητό. Η Ηλιάνα μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και το μυαλό της αρχίζει πάλι να της παίζει παιχνίδια. Ο Άκης την συμβουλεύει να δει ψυχίατρο, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο Αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δωρίσει δύο πίνακές του για φιλανθρωπικό σκοπό. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του Άκη και της Αποστολίας φτάνει. Η Εύα και ο Σίμος, με έκπληξη και τρόμο ακούνε από τον Νικηφόρο για την περιπέτεια της Ολυμπίας, αλλά υπόσχονται να μην της πουν τίποτα προς το παρόν, αφού το ζήτημα λύθηκε επιτυχώς. Ελπίζουν επίσης ότι η Ολυμπία πήρε ένα καλό μάθημα απ’ αυτό το γεγονός και θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved