Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα μετά τον τραυματισμό - Στο πλευρό της ο Σάκης Κατσούλης
Media

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα μετά τον τραυματισμό - Στο πλευρό της ο Σάκης Κατσούλης

Survivor: Ένας απαιτητικός στίβος μάχης περίμενε απόψε τους Survivors οι οποίοι διεκδικούσαν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά κάνοντας μερικά από τα πιο γρήγορα run μέχρι τη στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε…

Η Μαριαλένα δέχτηκε αμέσως ιατρική βοήθεια αφού ο Γιώργος Λιανός μόλις την είδε φώναξε τον γιατρό χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά τον τραυματισμό της πλάνταξε στο κλάμα, μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο.

Δεν ήταν όμως μόνο ο πόνος από το ατύχημα, αλλά και το γεγονός ότι οι ατομικές ασυλίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ στο σημείο που έχουν φτάσει και κανείς δεν θέλει να τραυματιστεί και γενικότερα να συμβεί κάτι που μπορεί να του κοστίσει το μέλλον του στο παιχνίδι.

Οι παίκτες «βγάζουν φτερά» σε κάθε αγώνισμα και αυτό στο επεισόδιο της Τρίτης (15/6) το είδαμε να συμβαίνει πιο έντονα από ποτέ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κλαίγοντας δεν δίστασε να πει «Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε...».

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφός της αλλά και το απόλυτο στήριγμά της στο παιχνίδι, έτρεξε αμέσως στο πλευρό της για να δει πώς είναι και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε ούτε υπήρχε στο πλάνο.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved