Survivor: Ο Σάκης κέρδισε και πάλι την ασυλία - Θα τη γλιτώσει αυτή τη φορά ο Ασημακόπουλος;
Media

Survivor: Ο Σάκης κέρδισε και πάλι την ασυλία - Θα τη γλιτώσει αυτή τη φορά ο Ασημακόπουλος;

Survivor: O Σάκης Κατσούλης κέρδισε το πολυπόθητο δεύτερο έπαθλο ασυλίας για αυτή την εβδομάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης περίμενε για ακόμη μια φορά τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι διεκδίκησαν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά κάνοντας μερικά από τα πιο γρήγορα run, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι τραυματισμοί δεν έλειπαν από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς λίγο νωρίτερα είδαμε την Μαριαλένα να χτυπάει στο πόδι και να πέφτει στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους. Κοντά της έτρεξε φυσικά για να δει τι ακριβώς συνέβη, ο καλός της φίλος και πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης.

Όλοι οι παίκτες του Survivor είχαν 5 ζωές στην διάθεσή τους και εκείνος που κατάφερε να μην χάσει τις περισσότερες και να κερδίσει το έπαθλο ασυλίας ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του παιχνιδιού δεν μπορεί να ψηφιστεί από κανέναν συμπαίκτη του αυτή την εβδομάδα, χάρη στην διπλή νίκη ατομικής ασυλίας.

Ο Σάκης Κατσούλης θα έχει την ευκαιρία να ρίξει στον... τάκο έναν από τους συμπαίκτες του και έτσι να αναδείξει τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός; Μήπως θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος;

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved