Γιάννης Κότσιρας: Έβλεπε MasterChef και δεν φαντάζεσαι τον λόγο!
Media

Γιάννης Κότσιρας: Έβλεπε MasterChef και δεν φαντάζεσαι τον λόγο!

O Γιάννης Κότσιρας, ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με τη μουσική μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο και αποκάλυψε γιατί «έφαγε κόλλημα» με το MasterChef!

Ο τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως στην τηλεόραση παρακολουθεί μόνο ταινίες και τηλεπαιχνίδια και φέτος παρακολούθησε το MasterChef και αφορμή στάθηκε ο… Παύλος Χάππιλος.

Ο Γιάννης Κότσιρας τόνισε: «Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και μέσα στην τηλεόραση. Και εγώ θέλω να πω και για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ειδικά, για το διάστημα της καραντίνας, ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Θα σας πω το μόνο ριάλιτι που έβλεπα είναι το MasterChef και το έβλεπα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved