Survivor: Οδοιπορικό στο χωριό του Ντάφυ -  Σπάνια πλάνα με τη μητέρα και την αδερφή του
Media

Survivor: Οδοιπορικό στο χωριό του Ντάφυ - Σπάνια πλάνα με τη μητέρα και την αδερφή του

Survivor: Η επιτυχία του Τριαντάφυλλου φαίνεται να έχει διάρκεια μετά την έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης - Όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον

Κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό Survivor, μιας και ο ίδιος ξεκίνησε για τον Άγιο Δομίνικο έχοντας κατά νου, πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι θα διαρκέσει για λίγο.

Πού να φανταζότανε ο Τριαντάφυλλος πως θα έφτασε κοντά στον μεγάλο τελικό, έχοντας περάσει 11 φορές από τον ντάκο. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι σίγουρα το πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν, το οποίο οι επιχειρηματίες θέλουν πλέον διακαώς για τις νυχτερινές πίστες της επόμενης σεζόν.

Την ίδια ώρα οι τηλεοπτικές εκπομπές αναζητούν άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή του Ντάφυ πριν το Survivor αλλά και την πορεία του στο τραγούδι. Η κάμερα του Star βρέθηκε στην Ρόδο και στο χωριό στο οποίο πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο τραγουδιστής.

Σε πρώτο πλάνο φυσικά, το πατρικό του σπίτι, αλλά και τα τρία αγαπημένα πρόσωπα της ζωής του. Η μητέρα, η αδερφή και η θεία του Ντάφυ άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους μιλώντας στην κάμερα για τον δικό τους Τριαντάφυλλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved