Media

Το Πρωινό: Ανακωχή για Λιάγκα - Θεοφάνους! Το μήνυμα που έδωσε τέλος στην «κόντρα» τους

Το Πρωινό: Μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Θεοφάνους, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ανοιχτά στον αέρα της εκπομπής! Τι συνέβη το πρωί της Τέταρτης 16/6;

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο ανδρών, όταν λίγες ημέρες πριν μέσα από το Πρωινό, διέρρευσαν πληροφορίες για την υποτιθέμενη συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους με τον τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής ήθελε τρεις συνθέτες να έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος! Αυτά τα ονόματα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο τρίτος μάλιστα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του και έγραψε: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω.ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε το λάθος τους στον αέρα της εκπομπής δίνοντας όλο το δίκιο στον Γιώργο Θεοφάνους. Η κόντρα τους φαίνεται να διήρκησε λίγο, όταν τα μηνύματα που αντάλλαξαν έφεραν την ανακωχή ανάμεσα στους δυο άνδρες.

«Ανέβασε τώρα εδώ ο Θεοφάνους μια φωτογραφία. Έκανε την εγχείρηση στο χέρι. Περαστικά στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μου είπε: Φίλε, Γιώργο Λιάγκα, απ΄ότι κατάλαβα τα πήρες πιο πολύ εσύ, απ΄ότι εγώ και ευχαριστώ πάρα πολύ που ξεκαθάρισες τα πράγματα εχθές. Ευχαριστώ για την στήριξή σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved