Survivor: Ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα παραδέχεται: «ήταν μια κακή στιγμή…»!
Media

Survivor: Ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα παραδέχεται: «ήταν μια κακή στιγμή…»!

O αδερφός της Καρολίνας Καλύβα, η οποία είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το survivor, μίλησε στην εκπομπή, To Πρωινό και παραδέχτηκε ποια ήταν η κακή στιγμή της αλλά και για την αποχώρησή της μιας και εκείνη και η Μαριαλένα ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες!

Ο Παναγιώτης Καλύβας, αδερφός της Καρολίνας Καλύβα, είπε για την αποχώρησή της από το Survivor: «Η αδερφή μου δεν έβγαλε πικρία, μετά την αποχώρησή της. Έφυγε γεμάτη. Είχαν και το ταξίδι στις Μπαχάμες νομίζω, που ήταν το τελευταίο έπαθλο και ήταν πολύ γεμάτη και χαρούμενη. Δεν είχε πικρία»!

Και τόνισε: «Η Καλορίνα πιστεύω πέτυχε πάρα πολλά με τη συμμετοχή της στο Survivor, για τον χαρακτήρα της και το μέλλον της. Το είδε αγωνιστικά το θέμα του Survivor. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήξερε που πάει, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω πέρασε τέλεια»!

Όσον αφορά τα πλάνα της χωρίς ρούχα, είπε: «Περιμένω την τοποθέτησή της πάνω σε αυτό το κομμάτι, να γυρίσει να το συζητήσουμε, γιατί δεν έχω εικόνα, δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε εκεί. Μπορεί να επηρεάστηκε λίγο. Εντάξει, τώρα τηλεοπτικά βγαίνει λίγο άσχημα προς τα έξω. Θα της πω ότι ήταν μια κακή στιγμή»!

Τέλος, για την κόντρα της με τον Σάκη και αν στοχοποιήθηκε, ο Παναγιώτης είπε: «Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Βλέπουμε και κάτι μονταρισμένο πάντα, έτσι; Δε γνωρίζω τι γίνεται εκεί πέρα. Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι είναι ο Σάκης μπορεί να ήθελε να βγάλει μια δυνατή παίκτρια από το παιχνίδι και είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί το παιχνίδι είναι στρατηγικό»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved