Έξαψη: Το μεγάλο φινάλε - Ποιοι καταλήγουν μαζί;
Media

Έξαψη: Το μεγάλο φινάλε - Ποιοι καταλήγουν μαζί;

Έξαψη: Όλοι οι ήρωες στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA πέρασαν δύσκολες στιγμές και ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες ανατροπές στη ζωή τους.

Το τέλος, όμως, του σίριαλ έρχεται για να τους δικαιώσει και τους βρίσκει όλους να γυρνούν σελίδα στη ζωή τους αφήνοντας πίσω όσα τους πλήγωσαν.

Η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η Βίκυ στο Ναύπλιο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για άλλες απανωτές επιθέσεις, για αποκαλύψεις, για νέες γνωριμίες, για χωρισμούς, αλλά και για νέες παρουσίες στη ζωή όλων. Σε λίγες μέρες πρόκειται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στο οποίο οι ήρωες βρίσκουν την πραγματική ευτυχία και ακολουθούν τα «θέλω» τους.

Ο Γιάννος στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται δέχεται την επίσκεψη του Μηνά. Φαίνονται και οι δύο αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους αφήνοντας πίσω τις παρανομίες.


Παράλληλα, ο Τζώρτζης χτίζει ξανά τη ζωή του μετά τον χαμό της Ίριδας, αν και είναι πιεσμένος, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αλλά η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται, μαζί, στο πλευρό του.

Οι δύο αδελφές, σύμφωνα με το My tv, αποφασίζουν να κάνουν μία προσπάθεια να συνυπάρξουν αρμονικά και να έρθουν πιο κοντά. Παράλληλα, η μεγάλη νύχτα των εκλογών φτάνει και ο Τζώρτζης αναμένει τα αποτελέσματα, παρέα με τη Ζωή, η οποία του στέκεται όπως δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, που αποφάσισε να εξαφανιστεί. Ακόμη, ύστερα από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας βλέπει τον ένοχο, τον Θάνο, πίσω από τα κάγκελα.

Το άρρωστο σχέδιό του επιτέλους αποκαλύπτεται και τώρα πια αναμένει απλά να ακούσει το κατηγορητήριο αλλά και την καταδίκη του. Λίγες ημέρες αργότερα, στα έγκαινια, όλοι, μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν πρώτη φορά, ύστερα από καιρό, να απολαμβάνουν τη ζωή. Μέχρι τη στιγμή που η Βίκυ εξαφανίζεται. Η επόμενη μέρα μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης γίνεται δεκτή, ενώ η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της. Ο Κωστής αποφασίζει πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία που έρχεται στον δρόμο του και ο Μηνάς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά. Η Βίκυ κοιτάει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ, ενώ η τύχη του Ορφέα μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο.


Η Εβίτα νιώθει ξανά ευτυχισμένη, έπειτα από πολύ καιρό, και οι ελπίδες της Κλαίρης αναπτερώνονται. Νιώθει ότι, σύντομα, μπορεί να είναι και πάλι με την Αγάπη. Και πράγματι, την ενημερώνουν να πάει να πάρει πίσω τη μικρή. Ο Αλέξανδρος είναι πάντα δίπλα της και μαζί αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή και να δώσουν στην αγάπη τους μία ακόμη ευκαιρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved