H γη της Ελιάς: Οι πρώτες backstage φωτογραφίες με την Άντζελα Γκερέκου πιο ανανεωμένη από ποτέ
Media

H γη της Ελιάς: Οι πρώτες backstage φωτογραφίες με την Άντζελα Γκερέκου πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η γη της Ελιάς είναι το νέο «στοίχημα» του Ανδρέα Γεωργίου μετά την τρομερή επιτυχία της σειράς 8 λέξεις, με τη διαφορά ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το σίριαλ αυτό θα προβάλλεται στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη.

Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο, άναψε μηχανές και ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Και στα backstage που είδαμε να κυκλοφορούν τόσο στην σελίδα της σειράς όσο και στους προσωπικούς λογαριασμούς των ηθοποιών στο Instagram πήραμε μια πρώτη γεύση. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να σταθούμε στην επιστροφή της υπέροχης Άντζελας Γκερέκου.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει δείχνει να απολαμβάνεις το έπακρο αυτή την συνεργασία. Είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και περιμένουμε πώς και πώς τα πρώτα της πλάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή της θα είναι φιλική, σίγουρα όμως θα είναι κι εκείνη που θα δώσει «αέρα» επιτυχίας.

Δες τις πρώτες της φωτογραφίες

«Όπως πάντα με την Βάνα και τον Κούλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε μετά, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να οραματιζόμαστε τη “Γη της ελιάς”, είχαμε πει ότι συγκεκριμένοι ρόλοι θα ήταν καλό να παιχτούν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Απλά τους έστειλα το σενάριο και τους είπα να το διαβάσουν και ότι θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να συνεργαστούμε. Νομίζω με κανέναν δε χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού και από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό, αλλά έχουμε δεθεί σαν ομάδα και είναι σαν να δουλεύουμε μαζί μια ολόκληρη σεζόν», δήλωσε πρόσφατα ο Ανδρέας Γεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved