Ευτυχείτε: Ουδέν σχόλιο από τον Γκουντάρα για Big Brother και τις νέες δηλώσεις του Τσαλίκη
Media

Ευτυχείτε: Ουδέν σχόλιο από τον Γκουντάρα για Big Brother και τις νέες δηλώσεις του Τσαλίκη

Ευτυχείτε: Ούτε λέξη δεν είπε σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας όταν στην εκπομπή σχολίασαν το θέμα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ που έχει πλέον πάρει τη νομική οδό.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Αυστραλία μίλησε ανοιχτά για τα επαγγελματικά του σχέδια, κάτι που ενόχλησε ανθρώπους του ΣΚΑΙ.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», ήταν οι δηλώσεις του τραγουδιστή με τον τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, να καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη λόγω εχεμύθειας!

Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν να μην αποκαλύψει τίποτα για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γίνει θα έχει οικονομική ρήτρα…»! «Το θέμα ξεκίνησε όταν ερχόμενος από την Αυστραλία στο αεροδρόμιο λέγοντας ότι θα είναι ο παρουσιαστής ουσιαστικά του Big Brother και είπε πράγματα που συνήθως λέγονται από το κανάλι και υπήρχαν λεπτομέρειες όπως υπέγραψα πριν δύο μήνες ότι το συμβόλαιό μου έχει ισχύ ένα χρόνο… Καταγγέλλει το συμβόλαιο του Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας…» ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.

Στη συνέχεια της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον περιβάλλον του καλλιτέχνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε on air: «Είναι έκπληκτος ο τραγουδιστής με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς ο ΣΚΑΪ μέχρι και πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον διαβεβαίωνε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους ανακοινώσεις, αλλά ρωτήθηκε. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σοουμπίζ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για καμία συμφωνία. Θα προσφύγει στα δικαστήρια».

Μετά από ο Γιώργος Τσαλίκης επανήλθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μάλιστα βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΙ.

«Εσύ τι να μου πεις» λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω ..
Για να τελειώνουμε…
Ένα όνομα μας δίνουν.
Μόνο ένα.
Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω.

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του big brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε.
Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα.
Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο «για εμάς» όπως ακούτε να της λέω.
Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας.
Γιατί …
Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε.. όλα αυτά παίζουν στη ζωή.
Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.
ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΜΟΝΟ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ», έγραψε.

Ωστόσο, όπως είναι ήδη γνωστό, για το Big Brother έχει ακουστεί και το όνομα του Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και της συζύγου του, Ναταλί Κακκαβά.

Σήμερα στο Ευτυχείτε, σχολίασαν τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν είπε ούτε λέξη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved