Elif: Ο Μουσταφά μαθαίνει πως ο Ταρίκ αναζητά την Μελέκ
Media

Elif: Ο Μουσταφά μαθαίνει πως ο Ταρίκ αναζητά την Μελέκ

Τι θα δούμε σήμερα, 18 Ιουνίου στη σειρά, Elif

Η Παρλά συνεχίζει να τους κοροϊδεύει όλους. Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος από αυτό που συνέβη στην Παρλά και το ενδιαφέρον του για εκείνη προκαλεί τη ζήλια της Σουρεγιά.

Η Αλέβ κάνει ένα δώρο στη Λεμάν με σκοπό να παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να φέρεται καλύτερα στην κοπέλα και ο Σαφάκ καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τη βλέπει ως μελλοντική της νύφη. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του Σαφάκ με την Αλέβ και θυμώνει με τον εαυτό της επειδή νιώθει ζήλια.

Ο Μουσταφά, το δεξί χέρι της Ματσιντέ της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον Ταρίκ. Σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψει κάτι είναι να τον παρακολουθήσει και η Ματσιντέ του δίνει την άδεια να το κάνει. Η Παρλά κάνει ό,τι μπορεί για να διακόψει τη συνάντηση του Κερέμ με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ.

Η Αλέβ ζητάει ξανά από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει στην αγορά και όταν βγαίνουν έξω του κρατάει το χέρι με μια δικαιολογία. Η Ζουλιντέ τους βλέπει και πιστεύει πως είναι ζευγάρι. Η Ιντζί μιλάει στον Εμιρχάν για τον κλέφτη στη γειτονιά και εκείνος τρομάζει. Τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας του και εκείνη σκέφτεται πως ο Εμιρχάν είναι πια όλος της ο κόσμος. Ο Μουσταφά ακολουθεί τον Ταρίκ γιατί πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει και θέλει να το μάθει. Ο Μουσταφά μαθαίνει πως ο Ταρίκ αναζητά μια γυναίκα που έχει χάσει τη μνήμη της. Είναι πια σίγουρος πως ο Ταρίκ αναζητά τη Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved