Άγριες Μέλισσες spoiler: Βαρύ το κλίμα στον τρίτο κύκλο! Αυτό το πρόσωπο θα θρηνήσουν στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Βαρύ το κλίμα στον τρίτο κύκλο! Αυτό το πρόσωπο θα θρηνήσουν στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Βαρύ θα είναι το κλίμα στο Διαφάνι και στον τρίτο κύκλο, όπως δηλαδή το αφήσαμε.

Σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα αρχές Ιούλιου οι ήρωες ξεκινούν γυρίσματα και σίγουρα μια από τις σκηνές που θα τους λυγίσει θα είναι αυτή που φέρει θρήνο τόσο σε εκείνους όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που αρχές Σεπτέμβρη θα τη δει.

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η πρωταγωνίστρια είχε μιλήσει και είχε κάπως φανταστεί το μέλλον της στη σειρά.

Ο μεγάλος της καημός, ήταν να δει τον γιο της γαμπρό αφού η μοναδική της σκέψη ήταν πως θα πεθάνει και θα τον αφήσει μόνο στο χωριό, δίχως ένα ταίρι. Και όπως πολύ καλά κατάλαβες, αναφερόμαστε στην κυρά Δέσπω, την τηλεοπτική μαμά του Προύσαλη και τηλεοπτική πεθερά της Ρίζως.

Ο θρήνος θα είναι αβάσταχτος λοιπόν όταν η κυρά Δέσπω θα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο.

Μια φυσική εξέλιξη –αν θες- αφού η εξαιρετική Αλίκη Αλεξανδράκη υποδύεται μια μεγάλη ηλικιακά γυναίκα και με προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Γιώργος Σουξές, η μητέρα του, θα αποχαιρετήσει τη σειρά, λέγοντας «αντίο» στον γιο της και την νύφη της.

«Το γεγονός ότι είναι μια γυναίκα ανήμπορη, αλλά, παρ' όλα αυτά, δεν αισθάνεται καθόλου άχρηστη. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος να μην αισθάνεται άχρηστος, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται. Διατηρεί το χιούμορ της, το κέφι της, δεν είναι γκρινιάρα, θέλει να γελάσει, να κάνει πλακίτσα, θέλει να συμμετέχει στη ζωή. Δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αυτό είναι που θαυμάζω στη Δέσπω», είχε απαντήσει η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της τι είναι αυτό που θαυμάζει στην ηρωίδα της.

Είναι πράγματι ένας ρόλος – κλειδί αφού σαν πιο παλιά Διαφανιώτισσα γνώριζε πράγματα και καταστάσεις που πολλές φορές με τα λόγια της έδινε λύσεις και έριχνε «φως» στα σκοτάδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved