Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Carla είναι ακόμα στη Νέα Υόρκη. Ο Federico είναι το μόνο άτομο που ξέρει πού είναι.

Ο Leon δίνει ένα φάκελο στη Flor. Υπάρχουν τρία εισιτήρια για να δούνε την αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου της Flor. Η Flor πιστεύει ότι είναι ένα δώρο από την Jazmín ή τη Virginia στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι προήλθε από κάποιον άλλο. Παίρνει την Jazmín στο γήπεδο.

Η Lolita ενθαρρύνει τη Flor να εκμεταλλευτεί τις πιθανότητές της με την Jazmín . Flor και Jazmín πηγαίνουν σε ένα μπαρ πριν από τον αγώνα. Η Flor νιώθει την παρουσία του πατέρα της, δίπλα της. Η Lucia βλέπει τη Diana, τη θεραπεύτρια της. Μιλούν για το φόβο της να χτίσει δεσμούς και να γίνει ίσως μητέρα. Αισθάνεται πολύ συγκινημένη μετά τη συνεδρία της. Έχει επίσης μια πολύ βαθιά και συγκινητική συνομιλία με την Elisa. Η Lucía βλέπει το Mariano να ενεργεί σαν πραγματικός πατέρας με την Anita.

Ο Germán αποφασίζει να φύγει από το ξενοδοχείο. Προσπαθεί να πάρει τη Lolita μαζί του, αλλά εκείνη απορρίπτει την προσφορά του.


Η Virginia επιστρέφει. Ο Ignacio, ο οποίος ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, φτάνει στο ξενοδοχείο για να της ζητήσει συγγνώμη. Πρέπει να ακούσει τη Virginia να παραδέχεται ότι βλέπει τον Javo. Της δείχνει τη φωτογραφία του Javo και της Virginia που φεύγουν από το μοτέλ.

Η Lolita αισθάνεται απαίσια όταν βλέπει ξανά τον Javo και τη Virginia. Ο Germán της ενοικιάζει ένα δωμάτιο στο Stars Hotel. Ο Lucho και ο Leon ανησυχούν γιατί δεν ξέρουν τι θα συμβεί με το ξενοδοχείο. Οι αδελφές δεν του έχουν απάντηση όμως. Η Trini και ο Leo φλερτάρουν. Η Miranda ζητά από τον Damián να είναι χαλαρός με τη σχέση τους. Αποφασίζουν επίσης ότι θα επιστρέψουν στην Ιατρική Σχολή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved