Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητά του...
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητά του...

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θέλουν οι Ιταλοί από τη Μάρμω και τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει με τον παπά και την Κική; 

Τη στιγμή που ο Νικόλας κατηγορεί τον Παναγή για τη φωτιά στις κατασκηνώσεις, έχουν αρχίσει να τον υποπτεύονται και ο Σίμος με την Κατερίνα… Η Αγγέλα το έχει βάλει στόχο, να καταστρέψει τη σχέση του παπά και της Κικής, αλλά και να κάνει άνω κάτω όλο το χωριό. Η Τούλα πάει να βρει τον Σίμο και να του ζητήσει εξηγήσεις για όσα την κατηγορεί, ενώ ο Χαραλάμπης με τον Μένιο κανονίζουν μπάτσελορ και κάνουν την Καλλιόπη έξαλλη.

Ο παπάς προσπαθεί να βρει μια λύση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Αγγέλα, ενώ ο Παναγής προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητά του, αλλά δεν τα καταφέρνει… Τι θέλουν οι Ιταλοί από τη Μάρμω και τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει με τον παπά και την Κική; Ποιος έβαλε, τελικά, τη φωτιά στις κατασκηνώσεις;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αγγέλα παίζει πολύ καλό θέατρο και ο παπάς πέφτει και πάλι στην παγίδα της. Η Μάρμω δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και αντιλαμβάνεται πως ο Βαγγέλας έχει ανοίξει καινούργιες ιστορίες. Ο Ηλίας αγανακτεί με τη σκληρή στάση της Φιλιώς απέναντί του και αποφασίζει να της γυρίσει την πλάτη, χωρίς όμως τελικά να το καταφέρει. Η Βαρβάρα διαπιστώνει ότι στην περίπτωση του Τζίμη έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα… ματάκια της.

Μια μικρή φωτιά ξεσπά στις παλιές κατασκηνώσεις, όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί η δομή υποδοχής προσφύγων, για να πυροδοτήσει ακόμα μια μεγαλύτερη στη σχέση της Κατερίνας και του Παναγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved