Survivor:Η πρώτη φώτο της Καρολίνας στο Instagram μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα
Media

Survivor:Η πρώτη φώτο της Καρολίνας στο Instagram μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι φανερά μαυρισμένη και αδυνατισμένη και όσοι την είδαν στο αεροδρόμιο τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν!

Η 31χρονη πρώην παίκτρια του Survivor είδε την οικογένειά της μετά από καιρό αλλά και τους αγαπημένους της φίλους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδε ήταν και η καλή της φίλη Παυλίνα με την οποία έβγαλε μία φωτογραφία και την ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και έμεινε αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο όμως αποχώρησε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν…

Είναι ο μόνος που του τα έχω χώσει τόσο πολύ αλλά αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει, αλλά όταν μπήκαμε στα ατομικά, είδαμε όλοι ότι μπορεί και παίρνει νίκες, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε θέμα υγείας. Επειδή λιγοστεύαμε και είχαμε τραυματισμούς, λέγαμε ότι θέλει να πατήσει επί πτωμάτων, επειδή έπεφτε όλο το βάρος πάνω μας. Ο Ντάφυ έχει πει 100.000 πράγματα για όλους μας και μέσα στην ίδια μέρα μπορεί να άλλαζε γνώμη. Τον αγαπάω ακόμα δεν του έχω κρατήσει κακία», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved