Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι»
Media

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι»

Survivor: Η δήλωση αυτή για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα συζητηθεί!

H Έλλη Γελεβεσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor.

Ισχύει ότι στο παρελθόν είχες σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, πριν εκείνος κάνει δεσμό με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Με τον Σάκη γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτ, πριν εκείνος κάνει σχέση με τη Μαριαλένα. Και γνωρίζω και την ίδια γιατί εργαζόταν σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα στο μαγαζί του Σάκη στο Περιστέρι. Βέβαια, εκείνη την περίοδο η Μαριαλένα ήταν σε άλλη σχέση και, από όσο γνωρίζω, τη διεκδίκησε πολύ καιρό, μέχρι να καταλήξουν να είναι μαζί.

Όπως τον ξέρεις, πιστεύεις ότι μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά τη Μαριαλένα;
Όχι. Δεν υπάρχει η αυθεντικότητα των πρώτων ριάλιτι. Οι παίκτες μπαίνουν πια προετοιμασμένοι. Επίσης, αυτό που βλέπουν κάποιοι και το θεωρούν ωραία σχέση πιστεύω ότι μεγεθύνεται από τα social media. Θεωρώ ότι οΣ άκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα.

Δηλαδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για να κερδίσει τη Μαριαλένα;
Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει και η Μαριαλένα, αλλά αν ήταν να τη διεκδικήσει, γιατί δεν το έκανε πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι; Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ!

Ο Ηλίας Μπόγδανος άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να πουλάνε και οι δύο τη σχέση τους, γιατί όταν τσακώνονται και τους καταγράφει η κάμερα, μετά αναρωτιούνται αν τα πήγαν καλά.
Δεν θεωρώ ικανή τη Μαριαλένα να σκηνοθετήσει έναν καβγά. Τη θεωρώ πιο αυθόρμητη. Από τον Σάκη μπορεί να το περίμενα, από τη Μαριαλένα όχι τόσο.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved