Media

Λευτέρης Ελευθερίου: Το on air παράπονο στον Μικρούτσικο και η απάντηση του παρουσιαστή

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" το πρωί της Παρασκευής (18/6).

Ο δημοφιλής ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο YFSF All Star αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο YFSF All Star αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας: «Το φετινό ήταν πιο δύσκολο. Έχω φθάσει στα 42 και δεν είμαι πια νέος. Από μια ηλικία και μετά έχεις και το άγχος της κρίσης».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το ίδιο είχαμε περάσει και στο πρώτο YFSF τότε που είχαμε βγει με τον Ανδρέα και γνωρίζαμε και τη σχέση του με τη Σοφία Βόσσου, που είναι εξαιρετικό ταλέντο. Είχα κάνει τον αδελφό του και είχε υπάρξει μια μικρή διένεξη. Δεν θυμάμαι τι είχε γίνει ακριβώς. Κάτι είχες πει…».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντάει: «Δεν είχα πει γι’ αυτό. Είχα πει για τη Σοφία που πάντα έκανε μιμήσεις και είναι φωνάρα και μιμείται. Άρα τη θεωρούσα αντιπροσωπευτικό είδος της εκπομπής. Την έβλεπα να τη βγάζουν τελευταία, προτελευταία και πηγαίνοντας στην Κύπρο με ρώτησαν και είπα πως δεν πρέπει να την αδικούν. Δεν είχε να κάνει με εσένα. Εσένα σε θεωρώ καταπληκτικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved